Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lányok! Tabuk nélkül, őszintén...

Lányok! Tabuk nélkül, őszintén! Ilyenkor Ti mit éreztek legbelül?

Figyelt kérdés

Mikor a férfi kettesben visz titeket egy 20-30 milliós kocsival? (BMW, Audi, Jaguar, Maserati, Porsche, stb.)

Mert én a legkülönfélébb reakciókat érzékeltem a nőkön. Bizseregtek, izgultak, fent maradt a mosoly az arcukon, valamelyik remegett is. Volt aki teljesen zavarban volt, hogy annyian nézik, míg más kiválasztottnak érezte magát, azt mondta ezt nem hiszi el, mintha mesében lenne.

Csak azért kérdezem, mert minden nő azt mondja, hogy hidegen hagyja az autó, de én nem ezt látom. Még ha tudat alatt is de nagyon hat a gyengébbik nemre.

Van köztetek valakinek ez irányú tapasztalat?

2016. júl. 7. 10:59
1 2 3 4
 1/35 anonim válasza:
64%

Az is csak egy kocsi... De persze lehet, hogy mint gyerek a cukorbaboltban... Éretlenség...

23/F

2016. júl. 7. 11:00
 2/35 anonim válasza:
Jó azért egy drága autóban ülni, mert azért már az jelent valamit, ha egy 30 milliós kocsiban ülsz, egy olyan pasival, aki ezt megveheti
2016. júl. 7. 11:07
 3/35 anonim válasza:
74%

Fogalmam sincs ,nem ültem még olyan csodajárgányban.

Nekem egy 10 éves Suzukim van,én annak is nagyon örülök,elvisz oda ahová menni akarok.:)20/L

2016. júl. 7. 11:08
 4/35 anonim válasza:
Hát, én egyszer ültem egy drága cabrioban , és azt éreztem, hogy nem illek bele. Valahogy életidegen volt a dolog. Egyszeri tapasztalásnak érdekes volt, és jó élmény, de nem vágyom rá, hogy ilyennel furikázzanak.
2016. júl. 7. 11:09
 5/35 anonim ***** válasza:
80%
Maga az autó biztos hidegen hagyja őket, csak ugye az imponál nekik, hogy ilyen autót csak olyan ember engedhet meg magának aki sikeres az életben, jól fizető állása van és ki az a hülye, aki nem ilyen férfit szeretne magának?
2016. júl. 7. 11:38
 6/35 Beviz Elek ***** válasza:
Tetszik nekik és élvezik. Legalábbis amikor a páromat egy 3500-as RAM-mal vittem, akkor letekerte az ablakot és dobálta a haját össze-vissza.
2016. júl. 7. 11:45
 7/35 anonim ***** válasza:

Nekem egy 30 milliós range roverem van. A feleségemet annyira nem érdekli de őt a pénz is hidegen hagyja aminek örülök. Mondjuk 20 éve házasok vagyunk és 34 éve ismerjük egymást. Mondjuk én egy sl merciben se magasságban se széltében nem férek el. Nem azért mert kövér lennék.

Kérdező te örömlányokat furikázol?

2016. júl. 7. 13:02
 8/35 anonim ***** válasza:

Most komolyan aki 20-30 milkát autóra költ annak van pár 100 milliós vagyona, lefoglalja a vállalkozás vagy a vezető beosztású munkája egy világcégnél és nem itt tesz fel napi egy vagy most már két teenager szintű kérdést a lányoknak. A nők lássák csak a szakadt kotvány gépet hogy bebizonyosodjon, nem a pénz és a villogás vonzza azt az egyet amelyik érdeklődik.

Engem elkeserítene ha csak az autóm miatt bizseregne a nő és én hidegen hagynám. Inkább legyen fordítva.

De halljuk a nőket, mit mondanak erre.

2016. júl. 7. 13:23
 9/35 anonim ***** válasza:

Ezeket a kérdéseket már hanyadszorra teszed fel? Szociológiai tanulmányhoz kell, vagy mi?

Amúgy totálisan gyökér kérdés...ezt hogy találtad ki?...sok benne a füllentés.

Nem csodálkoznék, ha egy önérzetesebb nő keményen lealázna..csakhát ezt el sem olvassa szerencsére.

...méghogy minden nő azt mondja...Jéééézusom...nőj fel.

2016. júl. 7. 13:38
 10/35 A kérdező kommentje:

Pedig ezt mondták, akár hiszed akár nem. "Én nem a pénzre, kocsira megyek"

Nem tudom mi a füllentés benne, évente párszor szoktam kibérelni ilyen kategóriájú autókat 1-1 napra, vagy néhány órára. Ennek a költsége jellemzően 30-80 ezer Forint + kaució persze, ill. függ az adott típustól is. Egy szóval nem mondtam, hogy ilyen autóm lenne. Ahogy mondod, csináltam egy kis tanulmányt, a magam részére. :)

Volt olyan hölgy a szomszédos faluban, aki nem ért rá randizni és a telefont se vette fel. Majd mikor begurultam a Cabrio BMW-vel és becsöngettem, ment a kamu mese, hogy mennyire elfoglalt volt, de most azonnal jönne, várjam meg. A folytatást inkább nem mesélem el.

Ezért hihetetlen nekem, mikor egy nő azt mondja, hogy nem vált ki belőle semmit egy jó autó.

2016. júl. 7. 14:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!