Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak engem idegesítenek ezek...

Csak engem idegesítenek ezek a suzukisok?

Figyelt kérdés
Állandóan találkozok országúton a suzuki ignisekkel meg wagon R+ meg talán swift is néha akik 60 al mennek a 90 helyett.Elképesztő mennyire feltartják a forgalmat,mindenki előzi meg őket,de ezzel veszélybe sodorhatják egy másik autós életét.Főleg egy olyanét akinek mondjuk nincs erős autója(szerencsére én a turbódízellel nagyon gyorsan meg tudom előzni) mondjuk egy opel corsa 1.2 vagy valami hasonló,de mégis 90 el azért haladna... És ennek tetejébe,hogy lassan haladnak még hencegnek is,hogy mekkora király az én ignisem,csak 5-6 litert eszik.stbstb Mert ugye ha felhozzuk hogy az én turbódízelem csak 5 litert eszik 150LE-vel akkor jönnek,hogy az enyém is csak 5 litert eszik aztán nincs turbó stb stb.Csak közben meg állandóan fel tartják a sort a 60 al cammogók...
2016. jún. 19. 00:21
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
Nekem a múltkor 0, azaz nulla litert evett a 4.2-es benzines Audim 100 kilóméteren, vegyesben, 100 km/h sebességnél. Traileren volt az autó.
2016. júl. 4. 11:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!