Csak engem idegesítenek ezek a suzukisok?
én csak a tapasztalataimat írtam le.
Nem volt szó itt 1.3 gti-ről hisz pont nem a boyracerekről van szó.Arról nem beszélve,hogy a videóban szereplő suzuki nagyon kihegyezett és a belseje is nagyon ki van herélve,nem éppen hétköznapi kocsi.Sima 1.3 GTI nem nagy szám.Úgy látszik akkor a környékünkön divat ez csak.
"Főleg egy olyanét akinek mondjuk nincs erős autója"
Te ugye azt tudod, hogy előzés előtt visszaváltunk?
Valószínűleg csak téged a pármilliárd emberből.
Én sem szeretem ha nagyon lassan haladnak előttem, de nem csak Suzukisok szoktak, ez márkafüggetlen. Teljesen fölösleges általánosítani.
A komoly S Mercis üzletember ugyanúgy berakja a tempomatot a Váci úton és azonos tempóval halad a mellette lévővel, így esélytelen megelőzni. Csak én utálom az S Merciseket?
Engem nem idegesít senki. De azért 150 lóerővel te se érezd magad császárnak.
9.
Megnéztem ezt a videót, semmi extra, számomra a gyorsulási versenynek nincs sportértéke.
Viszont a kommentekért megérte, nagyon jót nevettem, ahogy az egyik kommentelő leszólta a "suzuki suzuki" nevű hozzászólót a videó alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!