Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak engem idegesítenek ezek...

Csak engem idegesítenek ezek a suzukisok?

Figyelt kérdés
Állandóan találkozok országúton a suzuki ignisekkel meg wagon R+ meg talán swift is néha akik 60 al mennek a 90 helyett.Elképesztő mennyire feltartják a forgalmat,mindenki előzi meg őket,de ezzel veszélybe sodorhatják egy másik autós életét.Főleg egy olyanét akinek mondjuk nincs erős autója(szerencsére én a turbódízellel nagyon gyorsan meg tudom előzni) mondjuk egy opel corsa 1.2 vagy valami hasonló,de mégis 90 el azért haladna... És ennek tetejébe,hogy lassan haladnak még hencegnek is,hogy mekkora király az én ignisem,csak 5-6 litert eszik.stbstb Mert ugye ha felhozzuk hogy az én turbódízelem csak 5 litert eszik 150LE-vel akkor jönnek,hogy az enyém is csak 5 litert eszik aztán nincs turbó stb stb.Csak közben meg állandóan fel tartják a sort a 60 al cammogók...
2016. jún. 19. 00:21
1 2 3 4
 11/31 Zebra3328 ***** válasza:
51%

Nekem Swiftem van, városon kívül nem szoktam 90-el menni csak 80-85-el. Nem zavar ha megelőznek.

DE attól kiakadok, ha beáll elém egy füstokádó tuning dizeles. Nem értem, hogy merészel ilyen koromkibocsátással közlekedni?

2016. jún. 19. 08:58
 12/31 anonim ***** válasza:
31%

Kedves kérdező. Ha már dicsekedni jöttél ide, akkor valami jobb hulladékkal légyszí..hazudni meg végképp nem tudsz rendesen..ilyen kedves embereket, mint te vagy, szokott a nejem előzni, mert a gyökér az infinitijével cammog...hát persze...telefonál, vagy a csaja épp a sliccén van..

amúgy megnézném, hogy a nejem limitált sportszwiftjét a füstölgő roncsoddal mikor tolod le.

a WagonR-nek sajnos rossz a motorkonstrukciója, ezért(is) álltak le vele(az agila sem sokkal jobb)ezek nem versenyautók, hanem városi bevásárlók...

nekem is sportszwiftem van, és pont az ilyen füstölgő, okosba vizsgáztatott cammogó roncsok idegesítenek..a legjobb, amikor megelőz, aztán a túloldalon ott a traffipax..ő természetesen engem néz..nem látja hogy a nagy sietségben most futott bele..

jobb lenne ha felnőnél, és békességben autóznál....sosem tudhatod, hogy a másik miért is megy az általad elvártnál lassabban...

dicsekedj csak tovább, de valami jobb járgánnyal..

pusszantás.

2016. jún. 19. 09:03
 13/31 anonim ***** válasza:

Nem autófüggő. Tudod hány Mercedest meg hasonló kategóriájút szoktam látni szüttyögni?

Ami lassabban megy kikerülöd és ezzel meg van oldva a nagy problémád.

A videón az a GTI érdekesen jól megy. Egy ismerősömnek van ilyenje de az tényleg gyári. Az is jól megy de közel sem ennyire úgyhogy a videón biztos hogy tuning gép van. Legfeljebb tagadják.

2016. jún. 19. 09:39
 14/31 A kérdező kommentje:

isten bizony ti buták vagytok,nem volt szó itt semmi dicsekvésről.Nem mondta senki,hogy mekkora király vagyok a 150LE-s turbódízellel ( ki mondta hogy füstöl?!) De mégis jobban meg tudom előzni mint az 1.0 vagy 1.2 corsa,mert láttam ezt is vagy éppen hogy a busz előzi meg aminek megint csak nem olyan könnyű. És ő csak megy és megy tovább 55-60 al,mindent leszarva.Erről volt szó,de nehéz értelmezni és úgy látszik csak a negatívot látja itt mindenki a másikban,úgy tűnik nem is érdemes itt a GYK-n kérdezni sem válaszolni mivel a többség csak trollkodik vagy hülyeségeket beszél vagy kötekedik.

JA és a 80-85km/h teljesen más mint az 55-60 mert azután még be is lehet állni,a buszsofőr sem fogja megelőzni és nincs akkora torlódás,de itt már többször tapasztaltam az adott típusnál és mögötte meg kb 10-15 autó+busz+teher.

2016. jún. 19. 10:01
 15/31 anonim ***** válasza:
49%
Emberek, nem arról beszélt, hogy nem bírnak menni a Suzukik meg társaik 100-al, hanem hogy ezek feltartják a forgalmat, mikor 60-al cammognak, és veszélyhelyzetet teremtenek. Egyébként azért van ez, mert olyanok vezetik őket, akik vezetnek egy évben vagy 3000 kilómétert, aztán a 60 is sok nekik.
2016. jún. 19. 10:21
 16/31 anonim ***** válasza:

"Egyébként azért van ez, mert olyanok vezetik őket, akik vezetnek egy évben vagy 3000 kilómétert, aztán a 60 is sok nekik."

Vagy kint van felejtve egy 60-as tábla és nem akar az államnak befizetni 30.000(+) Forintot puszira. Ugyanis éberék nagyon szeretnek ilyen táblák után méregetni.

Úgy vagyok vele, akinek van pénze ilyenre menjen, én inkább másra költöm. :)

2016. jún. 19. 10:57
 17/31 A kérdező kommentje:
nem,nincs kint a 60-as tábla.Én azt vettem észre,Én szerintem amúgy üzemanyagot akarnak megspórolni ezzel.6.5 liter helyett csak 6-ot eszik.Csak rohadtul veszélybe sodor egy csomó embert.Én elhiszem,hogy van mikor jó a 60 is kicsit lájtosan közlekedni,mondjuk egy nem forgalmas szakaszon.De mikor állandóan azt látom,hogy a forgalmas főúton csinálják ezt,akkor elszakad a cérna...erdei úton én is van,hogy csak 70 el megyek,főleg este a vadak miatt...De ha látnám vagy látom hogy jönnének kocsik akkor vagy megpróbálom felvenni a tempot normálisra,vagy ha úgy látom hogy előzésre alkalmas helyen vagyunk akkor elengedem,had menjen.
2016. jún. 19. 14:32
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

Majd 400e km-el a hátam mögött akkor sem értem ezt. Majd felrobbansz az előtted 60-al tötyörgő miatt és úgy kezded előzni, hogy nem adottak rá a körülmények. Szerinted baleset esetén kit fognak elővenni? Nem, nem a lassan haladót. Legyen az Suzukis vagy Ferraris.

Jómagam, aki annyira lassú azt megelőzöm. Villantással jelzem neki, hogy mit szeretnék és 10-ből 7 lehúzódik a könnyebb előzés érdekében. Többi meg vagy észreveszi magát és gyorsít vagy halad tovább ugyanúgy.

Nem látok be az előttem haladó fejébe. Lehet, hogy ül a kibírhatatlan anyósa mellette és üvölt vele, hogy lassabban Jenő, lassabban! Vagy van valami baj a kocsival, vagy akármi.

Értem, hogy dühítő tud lenni, de nem szabad ez miatt olyan szituációba keveredni amiből komoly baleset is lehet. Ez a véleményem.

2016. jún. 19. 16:08
 19/31 A kérdező kommentje:
utolsó: értem én amit mondasz,de kicsit talán te félreértettél engem.Én könnyen megelőzöm,de volt már rá példa,hogy nem én mentem közvetlen utána,hanem egy corsa és szegény szerencsétlen alig tudta megelőzni,mert hát azért Ő is menne 90-el.Forgalmas úton nincs rá sok alkalmad,hogy legyen fél perced előzgetni.Elhiszem én,hogy vissza lehet váltani meg stb stb de mikor az ~5600 as fordulaton ad le jó esetben 55LE-t akkor azzal már nem is annyira könnyű.Buszosok és a teherkocsisok megint csak más világ,a busz tele van utasokkal,műszak végi buszok,nyomorognak rajt az emberek na ez megint csak nem egy rakéta így már.Buszsofőrnek is tartania kell a menetrendet és csak úgy tudta megelőzni,hogy szemben már lassítottak.
2016. jún. 19. 20:03
 20/31 anonim ***** válasza:

19.

Igazán rendes tőled, hogy ennyire együttérző vagy a gyenge autósokkal, de felesleges.

Ha haladni akarnak, majd vesznek egy erősebb autót, és meg van oldva.

Mintha téged jobban zavarna, hogy ők nem tudnak előzni, mint az érintetteket akik 1.2-es kocsikban ülnek.

2016. jún. 19. 20:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!