Csak engem idegesítenek ezek a suzukisok?
Nos, én 1.3 as 8v-s Suzukis vagyok, 8 hónapos jogsival. Amikor 4 hónapos volt a kedves jogsim, először mentem Balatonra, délbe indultam 80 km-t 1.5 óra alatt tettem meg. Indok: 10 éves ramaty téli gumik és külön kérték a szülők, hogy mivel ők jönnek mögöttem ( 2 autóval mentünk) lassan menjek, érdekes módon utána le lettem cseszve és meg lettem előzve. :)
Hazafele, ha ültél már Suzukiba akkor tudod, hogy este szem kifolyatósat játszunk, mert még a Kis Polski is belevilágít a arcodba, főleg az a tré amikor bi-xenon refivel a nagyarcú Mercis a (ottaniak szerint) "halál-kanyar" néven becézett kátyús kanyargós (mivel kanyar:) ) úton kifolyatja a szemed, megértem menni 50-el ( 40-es táblánál) csak azért, hogy a hátul érkező furgonos ne érezze magát úgy mint Te. Van úgy, hogy nem merek gyorsan menni, kezdő vagyok és tapasztalatlan és a autó is egy szenvedés. Nincs könnyű életünk ilyen téren, úgyhogy ne haragudj, kérlek.
De én se vetem meg jó úton a sebességet, igaz még soha nem előztem, de vagyok annyira felelőtlen, hogy repedt gumikkal 120-at is tartom az úton. Csak veszélyes....
https://www.youtube.com/watch?v=tCOHPnYTVW8
Gyári nem turbós mi? Azért egy széria Swift nem szokott lenyomni egy 3.0 TDI-t.
Ez nem ugyan az a swfit ... ezen lehet hallani,h turbós. A másik, a magyar meg szívó
Mezei swift 1.3 az OHC motor karbis
Swift gti ezzel szemben DOHC injektoros gyárilag.
Nem összekeverendő a két blokk
Gyárilag készült 101 illetve 115 lóval
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!