Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Csak engem idegesítenek ezek...

Csak engem idegesítenek ezek a suzukisok?

Figyelt kérdés
Állandóan találkozok országúton a suzuki ignisekkel meg wagon R+ meg talán swift is néha akik 60 al mennek a 90 helyett.Elképesztő mennyire feltartják a forgalmat,mindenki előzi meg őket,de ezzel veszélybe sodorhatják egy másik autós életét.Főleg egy olyanét akinek mondjuk nincs erős autója(szerencsére én a turbódízellel nagyon gyorsan meg tudom előzni) mondjuk egy opel corsa 1.2 vagy valami hasonló,de mégis 90 el azért haladna... És ennek tetejébe,hogy lassan haladnak még hencegnek is,hogy mekkora király az én ignisem,csak 5-6 litert eszik.stbstb Mert ugye ha felhozzuk hogy az én turbódízelem csak 5 litert eszik 150LE-vel akkor jönnek,hogy az enyém is csak 5 litert eszik aztán nincs turbó stb stb.Csak közben meg állandóan fel tartják a sort a 60 al cammogók...
2016. jún. 19. 00:21
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
valóban talán túlzottan empatikus vagyok,de hát ugyebár nem 1 ember életéről van szó.Több ember meghal(hat) Ami még több embernek hatalmas fájdalom.Elveszíteni szeretteit úgy,hogy nem tehet róla egyáltalán.Vagy netán pont előz,de nem jól mérte fel a helyzetet.Sajnos lehet azt mondani,hogy hát jobban meg kell nézni,hogy mikor előzünk,ez oké is.De sajnos mindenki hibázhat.
2016. jún. 19. 21:05
 22/31 anonim ***** válasza:

Nos, én 1.3 as 8v-s Suzukis vagyok, 8 hónapos jogsival. Amikor 4 hónapos volt a kedves jogsim, először mentem Balatonra, délbe indultam 80 km-t 1.5 óra alatt tettem meg. Indok: 10 éves ramaty téli gumik és külön kérték a szülők, hogy mivel ők jönnek mögöttem ( 2 autóval mentünk) lassan menjek, érdekes módon utána le lettem cseszve és meg lettem előzve. :)

Hazafele, ha ültél már Suzukiba akkor tudod, hogy este szem kifolyatósat játszunk, mert még a Kis Polski is belevilágít a arcodba, főleg az a tré amikor bi-xenon refivel a nagyarcú Mercis a (ottaniak szerint) "halál-kanyar" néven becézett kátyús kanyargós (mivel kanyar:) ) úton kifolyatja a szemed, megértem menni 50-el ( 40-es táblánál) csak azért, hogy a hátul érkező furgonos ne érezze magát úgy mint Te. Van úgy, hogy nem merek gyorsan menni, kezdő vagyok és tapasztalatlan és a autó is egy szenvedés. Nincs könnyű életünk ilyen téren, úgyhogy ne haragudj, kérlek.

De én se vetem meg jó úton a sebességet, igaz még soha nem előztem, de vagyok annyira felelőtlen, hogy repedt gumikkal 120-at is tartom az úton. Csak veszélyes....

2016. jún. 19. 22:31
 23/31 anonim ***** válasza:
Igen, ezek szerint csak téged zavarnak a "Suzukisok" ;)
2016. jún. 20. 02:14
 24/31 anonim ***** válasza:
Valóbban csak téged zavarnak :D Mondjuk felénk nem igazán jellemző ez, itt mennek a suzukisok is 80-85-el. Viszont nem kell sajnálni a gyenge autósokat sem, azzal is lehet előzni, ha valaki nagyon akar. Nekem egy 68 lovas 1.9 dízel Jumperem van és azzal is megelőzök buszt vagy kamiont is ha úgy van. Nem kell idegeskedni és ki kell várni olyan lehetőséget, hogy biztonságosan lehessen előzni. Előzd meg amint tudod és örülj, ezen nem kell idegeskedni, azt meg bízd a buszsofőrökre, hogy hogy előzik meg, tudnak ők vezetni.
2016. jún. 20. 02:21
 25/31 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=tCOHPnYTVW8

Gyári nem turbós mi? Azért egy széria Swift nem szokott lenyomni egy 3.0 TDI-t.

2016. jún. 20. 02:34
 26/31 Tomcatters ***** válasza:

Ez nem ugyan az a swfit ... ezen lehet hallani,h turbós. A másik, a magyar meg szívó

Mezei swift 1.3 az OHC motor karbis

Swift gti ezzel szemben DOHC injektoros gyárilag.

Nem összekeverendő a két blokk

Gyárilag készült 101 illetve 115 lóval

2016. jún. 20. 05:08
 27/31 A kérdező kommentje:
de a videóban szereplő 1.3 GTI szerintem nagyon le van könnyítve,jó gumikkal elhiszem hogy nagyon megy.
2016. jún. 20. 19:51
 28/31 anonim ***** válasza:
IGNIS megeszi a 7 litert is,nekem elhiheted,13 éve hajtom.
2016. júl. 3. 15:23
 29/31 A kérdező kommentje:
hát igen,normális használatnál megeszi az is a 7 litert
2016. júl. 3. 21:59
 30/31 anonim ***** válasza:
Én 4.5-el mentem Suzukival régi 95-ös Swifttel É :) 70-el. Ment a klíma is.
2016. júl. 3. 23:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!