Suzukisok, opelosok miért kompenzálnak állandóan mikor pirosnál indulnak, és egy kettőben élik ki a sérelmeiket?
Napi jelenet a városban, suzuki swift a pirosnál.Ha átlag autó állna meleltte normálisan indulna.
De beáll mellé egy Audi a6, régi, nem akar az semmit főleg nem gyorsulni, csak lindulni ha zöld lesz.
Erre a suzukis egyre többet átnéz, kezd a szívverés felmenni, az erek a fejen megdagadnak, adrenalin jön.
Már pumpálja a gázt, de az audiban csak ilyen nyikorgó, cicncegő hangot hall a sofőr.
Átnéz hogy jól hallja-e, amit hall, hogy emberünk túzátatja a motort.
A tekinetet összetalálkozik, a suzukis már remeg az adrenalintól, sárga és zöld .
De emberünk nem várja meg a zöldet sem, kilő, mint a rakéta.
Ez a jelenet miért játszódik le állandóan, mindenki találkozott már ezzel, de akkor sem értem.
Miért vesz az ilyen nagyobb kocsit?
Miért nem vesz az ilyen nagyobb kocsit?
Ha ennyire feszélyezve érzi magát a suzukiban?
Nem értem mit szeretnél mondni nekünk. Szerintem ezzel csak te találkoztál, vagy csak kitaláltad, ilyen nincsen.
Mi szégyellnivalója lenne egy swift tulajdonosnak, amikor beáll mellé egy agyonhasznált, lerobbant audi, amit a sofőr 300.000 km állásnál vett meg? Szerintem semm, inkább annak van szégyellnivalója, aki megvesz egy ilyen 15 éves tragacsot csak azért hogy gizdázzon vele, mert mással nem tud. Annak a kocsinak már csak a karcos emblémája van meg, más nem.
Az audi egy példa volt, lehetne az mondeo, vagy e merci is.
A lényeg hogy nagyobb és erősebb legyen mint az ő kocsija, akkor egyből az alábbi szitu van.
Én nekem 1999-es Suzuki Swiftem van és sose csináltam még ilyet!
Engem meg az irritál mikor a BMW X6-os meg hasonló kategóriás kocsik nem ismerik a fék távolságot, na olyankor szoktam villogtatni a féket.
A kérdésedre a válasz pedig nagyon egyszerű: anyagi okok. Akinek Suzukija van kevés pénze van vagy egyszerűen nem akar vagyonokat költeni a kocsijára, de azért szeretne valamit ami egy hangyányit jobb a busznál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!