Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzukisok, opelosok miért...

Suzukisok, opelosok miért kompenzálnak állandóan mikor pirosnál indulnak, és egy kettőben élik ki a sérelmeiket?

Figyelt kérdés

Napi jelenet a városban, suzuki swift a pirosnál.Ha átlag autó állna meleltte normálisan indulna.

De beáll mellé egy Audi a6, régi, nem akar az semmit főleg nem gyorsulni, csak lindulni ha zöld lesz.

Erre a suzukis egyre többet átnéz, kezd a szívverés felmenni, az erek a fejen megdagadnak, adrenalin jön.

Már pumpálja a gázt, de az audiban csak ilyen nyikorgó, cicncegő hangot hall a sofőr.

Átnéz hogy jól hallja-e, amit hall, hogy emberünk túzátatja a motort.

A tekinetet összetalálkozik, a suzukis már remeg az adrenalintól, sárga és zöld .

De emberünk nem várja meg a zöldet sem, kilő, mint a rakéta.

Ez a jelenet miért játszódik le állandóan, mindenki találkozott már ezzel, de akkor sem értem.

Miért vesz az ilyen nagyobb kocsit?

2015. okt. 10. 15:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

99,9%-ban érdekes mód inkább olyan autósoktól látom ezt akik valami bontószökevényben ülnek ami régen prémium volt, vagy épp X5, X6 és társaiban.

Azok próbálják játszani az agyukat, hogy de menők, mert le tudják nyomni a pedált, ha másra nem erre feszítenek.

2015. okt. 11. 07:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%

1. Azért nem veszek nagyobb kocsit, mert tizenegy éve járok egy Ignis-szel, és teszi a dolgát ahogy kell! Ez idő alatt három lakást vettem és újítottam fel, melyet most gizda AUDI-sok és BMW-sek bérelnek. Kiba..tam már párat, mert fizetni se tudtak. Ugyanis Magyarországon az emberek kivagyisából vesznek autót, nagy értékű autók állnak a vályogputrik, tákolt ólak előtt. Ebből is látszik, hogy a különbség csak annyi, hogy be tudták fizetni a kezdőrészletet. Tisztelet a kivételnek (2%).

2. Annak idején az oktatóm annyit mondott, hogy ha valakit le kell lépni - pl. sávváltás miatt - akkor "nézd meg a pofáját, majd a kocsiját és eszerint dönts!" Én személy szerint nem láttam még senkit a húsz év alatt úgy viselkedni mint amit leírtál, de nap mint nap a metrón utazva szerintem te se!

Üdv!

2015. okt. 12. 01:06
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

3. Egy jó tanács, én is a baráti körből kaptam: Addig fogod köpködni a Suzukit, amíg egyet nem veszel!

Előző voltam! Üdv!

2015. okt. 12. 01:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!