Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzukisok, opelosok miért...

Suzukisok, opelosok miért kompenzálnak állandóan mikor pirosnál indulnak, és egy kettőben élik ki a sérelmeiket?

Figyelt kérdés

Napi jelenet a városban, suzuki swift a pirosnál.Ha átlag autó állna meleltte normálisan indulna.

De beáll mellé egy Audi a6, régi, nem akar az semmit főleg nem gyorsulni, csak lindulni ha zöld lesz.

Erre a suzukis egyre többet átnéz, kezd a szívverés felmenni, az erek a fejen megdagadnak, adrenalin jön.

Már pumpálja a gázt, de az audiban csak ilyen nyikorgó, cicncegő hangot hall a sofőr.

Átnéz hogy jól hallja-e, amit hall, hogy emberünk túzátatja a motort.

A tekinetet összetalálkozik, a suzukis már remeg az adrenalintól, sárga és zöld .

De emberünk nem várja meg a zöldet sem, kilő, mint a rakéta.

Ez a jelenet miért játszódik le állandóan, mindenki találkozott már ezzel, de akkor sem értem.

Miért vesz az ilyen nagyobb kocsit?

2015. okt. 10. 15:24
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
81%

Az ilyenek járatják le a Suzuki becsületét.

Ha azt mondom hogy Suzuki, akkor mindenkinek a Swift jut eszébe.

Vannak annál jobb kocsik is.

Pl ezt a '98-as Vitarát 1.100.000-ért adtam el 2 nappal ezelőtt, azóta is bánom.

Kapásból odab*sz egy Swiftnek.

2015. okt. 10. 16:02
 12/23 anonim ***** válasza:
27%
A kép lemaradt, úgy felb***tam magam: [link]
2015. okt. 10. 16:03
 13/23 anonim ***** válasza:
15%
Amúgy ez a kérdés provokáló számomra, jelentem is gyorsan!
2015. okt. 10. 16:13
 14/23 anonim ***** válasza:
0%
Miert, le van irva valahol hogy csak 1400 kobcenti folott lehet versenyautosat jatszani az utakon? Olyat meg nem hallottam, hogy valaki egy gyorsabb indulas miatt halt volna meg az utakon - karokozas egyedul a te lelkedben tortent.
2015. okt. 10. 16:47
 15/23 anonim ***** válasza:
26%
Rosszúl látod Balizs1 nem a szuzuki lett ércelve, hanem némelyik gazdi. Mindenki tudja (még laikusok is tudat alatt mert az út szélén szuzuki hiba miatt fehéholló), hogy nagyon komoly minőség tartósság, illesztések és híres felületkezelést jellemző rájuk. Ez mellé van 20 év laboratóriumi fejlesztésük a stift1 előtt, mely beérésekor a kilencvenes években rommá verték a kétkerekű királykategóriát. 90-es években a legfinomabban járó és Mostmár tudjuk, hogy a legtartósabb motort építették. A kaszni minimál költségvetésű tervezése sok pénzt hozott nékik, de az imidzs oda lett vele kicsit.
2015. okt. 10. 17:48
 16/23 anonim ***** válasza:
84%

Lupi00

A motorjával ki lehetne menni a világból, de kár, hogy jóval előtte minden szétesne a motor körül.

Amúgy a Suzukinak meg a többi japán autóknak történelmi hátterük van, a Japánok miután elvesztették a vh-t, a gazdságra állt rá, jobb kocsikat kezdtek el gyártani mint az amcsik és az amerikai autóipart szét is verték.

Az útszélén lerobban Suzukiról meg annyit, hogy kb. 3 hónapja megakartam venni egy 3 ajtóst, megegyeztünk az eladóval a vételárban és miközben elmentünk vele a legközelebbi bankautomatáig, kifordult a kereke. A tulaj annyit tudott csinálni, hogy letolta az útszélére.

Nekem régi Swiftemen is voltak olyanok, hogy elromlott a generátor, elszakadt a kuplung bowden vagy épp elfolyt a fék olaj, persze ezek olyan hibák voltak amit vagy menet közben orvosoltam vagy hazamentem a hibával együtt, de nem maradtam ott.

Azért ne essünk abba a túlzásba, hogy a Suzuki nem hagy ott az út szélén, ez csak akkor igaza, ha karban van tartva!

2015. okt. 10. 17:56
 17/23 anonim ***** válasza:
Egy bolygón élünk? Állandóan ez játszódik le? Inkább néz ki ez a kérdés a tipikus provokativ/troll kérdésnek, ha trollkodni akarsz, legalább csináld jól. :D
2015. okt. 10. 21:32
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező önbizalomhiányban szenved, biztos vett egy agyonhasznált pusztulat bmw-t, aztán megeszi a fene, hogy a mellette álló Swift többet ér.
2015. okt. 10. 23:59
 19/23 anonim ***** válasza:
61%

Ez csak a kérdezőt minősíti, ezt akarja belelátni a suzukisokba.

Egy suzukiitis undoritis nevű betegésgben szenved, nem bírja elviselni, ha az úton maga előtt S-emblémás autót lát. Rögtön meg akarja mutatni, stb.

Mindenre mindig van indoka. Ha a suzukis normálisan indul, akkor "miért nem megy már a papír p*csköszörűjével, ha a suzukis odalép (az a 80-90 LE a könnyű kasztniban többnek érződhet...), akkor meg az a baja, hogy "minek tolja már annyira a fosadék rizskályhának"... lényeg, hogy egy suzukis soha semmit nem csinálhat jól. Tankolni is csak rosszul tudhat, parkolni is, létezni is. Nyuszika, farkas, ésa sapka / nincs sapka tipikus esete.

Beteg vagy te, barátom, a suzukisokkal nincs semmi baj.

2015. okt. 11. 01:24
 20/23 anonim ***** válasza:
Opelom van F astra sosem fordult meg a fejemben hogy lámpánál bármilyen autóval versenyezek,igaz nem is lehetne az enyémel....na de ez ember függö nem autó ,közúton vagyunk nem a verseny pályán jah attól hogy valaki suzival vagy opelal jár koránt sem biztos hogy csoró
2015. okt. 11. 06:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!