Suzukisok, opelosok miért kompenzálnak állandóan mikor pirosnál indulnak, és egy kettőben élik ki a sérelmeiket?
Napi jelenet a városban, suzuki swift a pirosnál.Ha átlag autó állna meleltte normálisan indulna.
De beáll mellé egy Audi a6, régi, nem akar az semmit főleg nem gyorsulni, csak lindulni ha zöld lesz.
Erre a suzukis egyre többet átnéz, kezd a szívverés felmenni, az erek a fejen megdagadnak, adrenalin jön.
Már pumpálja a gázt, de az audiban csak ilyen nyikorgó, cicncegő hangot hall a sofőr.
Átnéz hogy jól hallja-e, amit hall, hogy emberünk túzátatja a motort.
A tekinetet összetalálkozik, a suzukis már remeg az adrenalintól, sárga és zöld .
De emberünk nem várja meg a zöldet sem, kilő, mint a rakéta.
Ez a jelenet miért játszódik le állandóan, mindenki találkozott már ezzel, de akkor sem értem.
Miért vesz az ilyen nagyobb kocsit?
Az ilyenek járatják le a Suzuki becsületét.
Ha azt mondom hogy Suzuki, akkor mindenkinek a Swift jut eszébe.
Vannak annál jobb kocsik is.
Pl ezt a '98-as Vitarát 1.100.000-ért adtam el 2 nappal ezelőtt, azóta is bánom.
Kapásból odab*sz egy Swiftnek.
Lupi00
A motorjával ki lehetne menni a világból, de kár, hogy jóval előtte minden szétesne a motor körül.
Amúgy a Suzukinak meg a többi japán autóknak történelmi hátterük van, a Japánok miután elvesztették a vh-t, a gazdságra állt rá, jobb kocsikat kezdtek el gyártani mint az amcsik és az amerikai autóipart szét is verték.
Az útszélén lerobban Suzukiról meg annyit, hogy kb. 3 hónapja megakartam venni egy 3 ajtóst, megegyeztünk az eladóval a vételárban és miközben elmentünk vele a legközelebbi bankautomatáig, kifordult a kereke. A tulaj annyit tudott csinálni, hogy letolta az útszélére.
Nekem régi Swiftemen is voltak olyanok, hogy elromlott a generátor, elszakadt a kuplung bowden vagy épp elfolyt a fék olaj, persze ezek olyan hibák voltak amit vagy menet közben orvosoltam vagy hazamentem a hibával együtt, de nem maradtam ott.
Azért ne essünk abba a túlzásba, hogy a Suzuki nem hagy ott az út szélén, ez csak akkor igaza, ha karban van tartva!
Ez csak a kérdezőt minősíti, ezt akarja belelátni a suzukisokba.
Egy suzukiitis undoritis nevű betegésgben szenved, nem bírja elviselni, ha az úton maga előtt S-emblémás autót lát. Rögtön meg akarja mutatni, stb.
Mindenre mindig van indoka. Ha a suzukis normálisan indul, akkor "miért nem megy már a papír p*csköszörűjével, ha a suzukis odalép (az a 80-90 LE a könnyű kasztniban többnek érződhet...), akkor meg az a baja, hogy "minek tolja már annyira a fosadék rizskályhának"... lényeg, hogy egy suzukis soha semmit nem csinálhat jól. Tankolni is csak rosszul tudhat, parkolni is, létezni is. Nyuszika, farkas, ésa sapka / nincs sapka tipikus esete.
Beteg vagy te, barátom, a suzukisokkal nincs semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!