A hondások ezt mi a bánatért csinálják?
Tényleg szép. Azt nem értem, hogy a comb és deréktámasz hogy nem jött szét ennyi idő alatt. Az enyém nem bírja ilyen jól.
Projektoros? Na muti :D Kellenek az ötletek a további módosításokhoz :)
Nem is akarok semmit kivetíteni, nem kell nekem űrtechnológia :D
Így már érthető, tudom milyen az :)
Ó anyám. A Móma-Miki megőszül mire megfordul utánfutóval. Mindk dolgozik az ilyen itt??
Végül is ez sem űr tech, nem egy hű de nagy valami, csak mutatós,legalabbis szerintem :D
További szépet nektek ,jó pihenést,munkát...stb
Jó éjt :)))))
"u.i: a vtech nem turbo" ??? és mi van akkor, még is jobban megy mint a hőn áhított 1.9 fuxos turbos istenkirály olajkályha, mert gondolom valami dízeles
gyerek vagy.
Meg amúgy is olyan nevetséges már,hogy Diesel autóból akartok sportos autót csinálni, mikor a Diesel és a Sportosság fényévekre van egymástól.Ezt mikor növitek ki?
1.6 Vtech legalább egy sportos pörgős motor, ami turbó nélkül is jóval nagyobb teljesítményre képes mint a nagyobb köbcentis turbódízelek...
Biztos most jöttél a Diesel találkozóról, hazafele meg egy két "szar" benzines Honda otthagyott mint a bűn miközben te úgy kormoltál mint az istenfaxa Ikarusok, ami olyan gusztustalan mint az állat, de nektek kva menő...
Újabban itt ilyen virtuális csatatér nyílt a benzines autók (főleg Hondák) és a dízeles csoport (VW) között, vagy mi az isten?
Ez vagy az ötödik kérdés, amit látok. Az egyikben a dízeleseket szólják le, a másikban a benzinesekkel mocskoskodnak. Mennyi retardált van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!