ASD ASD asd 52463225 kérdése:
Van egy Peugeot 370 HDI - m és nem indul el , azt írja hogy : 'ANTIPOLLUTION FAULT'. De ezt már többször is írta, útközben is. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2016. máj. 7. 20:46
1/10 anonim válasza:
Először is felejtsd el a sarki szakit, keress egy modern dízelek javításában járatos szervízt aki meg tudja állapítani mi a baja és csak azt cseréli ki ami rossz.
pl. ők ilyenek:
2/10 anonim válasza:
Mindenképp szervíz.VALÓSZÍNŰ,hogy a részecskeszűrőnek van hasfájása.
3/10 anonim válasza:
Itt van egy kis olvasnivaló a hibáról:
4/10 anonim válasza:
Részecskeszürö lesz, jo drága játék.
5/10 anonim válasza:
307-es peugeotban mikor volt reszecskeszuro ti nagytudasuak?
6/10 anonim válasza:
7/10 Tomcatters válasza:
5# Pontosan 15 éve van a 307 HDi be DPF
Szerintem is részecskeszűrő hiba lesz (nem tudom mennyire érdemes tisztittatni ,ha van rá lehetőséged... vegyél bele újat, es hetente 1x jarassad meg az autót legalabb hosszabb tavon magas fordulaton .. :)
8/10 anonim válasza:
Arra van eszetek hogy a szavakkal dobalozzatok. Azt se tudjatok miert kerult be bizonyos euro 4-es motorokba a koromszuro. Adokedvezmeny miatt! Ilyesmit csak a fejlett orszagokban kap meg a vevo. Nem a balkanon. A 307es sosem volt az import autok adu asza. Kozep europai eladasra nem epitettek koromszurot egy euro 4es motorba sem! Ha nincs ra adokedvezmeny, akkor minek dragitsak feleslegesen az autot? 2009-tol kotelezo az euro 5 miatt.
9/10 Tomcatters válasza:
Már elnézést,de te honnét tudod,hogy ki mit tud ? Nem szeretem az ilyeneket ,aki ismeretlenül megmondja,hogy a másik ember mit tud,vagy éppen nem tud :) 307 HDi be van koromszűrő:) Hiába nem euro5
10/10 anonim válasza:
Hagyd rá, csak pattog mert kiderült hogy nem tudott okoskodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!