Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 316os,320as BMW-t megéri 1....

316os,320as BMW-t megéri 1. 000. 000-ért vásárólni?

Figyelt kérdés
Olyan 2002-2004-es évjárattal vannak. Benzinest szeretnék, mert az idősebb autóknál hamar elszállhat valami és a dízelnél az horror ár. Tapasztalatok milyenek vannak? Sokat használnám amúgy. Audik és Wolksvagenek nem tetszenek. Haveromnak 2003-as van 320-as és nagyon meg van vele elégedve. Nagyon tetszik csak hát általánosságban érdekelne azeknek a gépeknek a megbízhatósága, mert fiatalabbra sajnos nincs keret. :/
2016. ápr. 3. 15:36
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nem is tudom. Ennyiért szakadtakat szoktam látni csörgő lánccal, 'szal sokat futottakat. Nagyon sokat futottakat és nem kímélteket.

A kímélteket sokkal többért adják. Úgyhogy ezért a pénzért mégis inkább egy VW Passat lenne a jobb választási lehetőség. Még az Audi is felejtős ennyiért.

2016. ápr. 3. 15:43
 2/15 anonim ***** válasza:
Egy gurigáért szerintem csak legalja E46-ot fogsz tudni venni.
2016. ápr. 3. 18:07
 3/15 anonim ***** válasza:
Nyugi, a benzinesnél is horror ár lesz a javítása annak ami egy milláért veszel.
2016. ápr. 3. 20:43
 4/15 anonim ***** válasza:
Ennyiért rtelme sincs BMW-t, inkább valami átlagos márkát de jo állapotut. Csak annyit kapnál amugy hogy ott a BMW embléma, de semmi egyéb extrát.
2016. ápr. 3. 21:21
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyszerűen nem értem, hogy ha csóró valaki, akkor miért egy roncs BMW-vel akar villogni, amit nem lesz képes fenntartani?!
2016. ápr. 4. 11:10
 6/15 A kérdező kommentje:
Tetszik az a típus. Nem tartom magam csórónak. Csak most ennyit szeretnék autóra szánni. Nem kellene újabb kasztnis sem. Egyszerűen az a típus nekem nagyon bejön és csak ennek a típusnak ebben az árkategóriában való műszaki állapotára voltam kíváncsi. Elég nagy a dilemma ha ennyi pénzért vehetsz egy megbízható autót ami nem tetszik vagy egy lutrisat ami legalább bejön és szívesen beleűlsz. ENNYI! Nagyon köszönöm a válazokat,de azért arra is kíváncsi lennék kinek volt/van ilyen BMW-je vagy legalább ismer-e közvetlenűl valakit akinek ilyen van és csalódot vagy egyszerűen csak lefikázzák mert féltékenyek, esetleg tapasztalat nélkül elképzelni sem tudják, h jól mehet még egy ennyi idős autó.
2016. ápr. 4. 16:37
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerinted egy ezer éves BMW-re ki féltékeny az utcán? Még fel se tünik senkinek.
2016. ápr. 4. 20:22
 8/15 A kérdező kommentje:
Hát nem kell, h valóban kitűnjön. Féltékenyek hidd el. Sokaknak a számlák befizetése is nehézkesen megy, autóra egyáltalán nem tellik és nem is magára a járgányra hanem a vélt presztízsre féltékenyek. Úgy gondolják, h ezzel aztán lehet csajozni és féltékenyek a suttyó BMW-sre ezért fikázzák... De mind1 is. Azért is veszek egyet. :)
2016. ápr. 4. 20:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Ja. Mindenki féltékeny :)

Az a baj a te eseteddel,hogy faceliftes E46ot szeretnél 1 milláért,pedig ha felnézel a használtauto.hu-ra te is látod,hogy ennyiért csak az alja van.

1 millió környékén mennek a ránézésre jó állapotú,normálisan felszerelt nem magyar papíros facelift előtti E46-ok. Ezeknek te is utána tudsz nézni:használtauto.hu,mobile.de stb..

Az itthoni normális faceliftes E46ok 1,5-2,5 millió között mennek. Ami ennél olcsóbb arra költeni kell,sokat futott,problémás vagy már rohad. Szóval látatlanban ugy 95%ban hulladék/pénztemető. Én például borzasztóan irigyelni foglak,ha veszel egy ilyet :)))

Én azt javaslos először nézd körbe a netet,a kínálatot,itt az E46os kérdéseket stb.. aztán ha szerencséd van megvilágosodsz és megpróbálod az igényeidet az anyagi lehetőségeidhez igazítani. Vagy veszel egy bontószökevény E46ot és felszállaz a szopórollerre :)

2016. ápr. 5. 16:42
 10/15 anonim ***** válasza:

"316os,320as BMW-t megéri 1. 000. 000-ért vásárólni?"

...és évente ugyanennyit rákölteni majd?!

2016. ápr. 7. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!