316os,320as BMW-t megéri 1. 000. 000-ért vásárólni?
Nem is tudom. Ennyiért szakadtakat szoktam látni csörgő lánccal, 'szal sokat futottakat. Nagyon sokat futottakat és nem kímélteket.
A kímélteket sokkal többért adják. Úgyhogy ezért a pénzért mégis inkább egy VW Passat lenne a jobb választási lehetőség. Még az Audi is felejtős ennyiért.
Ja. Mindenki féltékeny :)
Az a baj a te eseteddel,hogy faceliftes E46ot szeretnél 1 milláért,pedig ha felnézel a használtauto.hu-ra te is látod,hogy ennyiért csak az alja van.
1 millió környékén mennek a ránézésre jó állapotú,normálisan felszerelt nem magyar papíros facelift előtti E46-ok. Ezeknek te is utána tudsz nézni:használtauto.hu,mobile.de stb..
Az itthoni normális faceliftes E46ok 1,5-2,5 millió között mennek. Ami ennél olcsóbb arra költeni kell,sokat futott,problémás vagy már rohad. Szóval látatlanban ugy 95%ban hulladék/pénztemető. Én például borzasztóan irigyelni foglak,ha veszel egy ilyet :)))
Én azt javaslos először nézd körbe a netet,a kínálatot,itt az E46os kérdéseket stb.. aztán ha szerencséd van megvilágosodsz és megpróbálod az igényeidet az anyagi lehetőségeidhez igazítani. Vagy veszel egy bontószökevény E46ot és felszállaz a szopórollerre :)
"316os,320as BMW-t megéri 1. 000. 000-ért vásárólni?"
...és évente ugyanennyit rákölteni majd?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!