Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Autót szeretnék vásárolni!...

Autót szeretnék vásárolni! BMW M3 (MK E46) -os ra gondoltam esetleg tapasztalat, vélemény? Megéri az árát? Kb. Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2015. febr. 17. 22:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarsz ilyen autót venni.
2015. febr. 17. 22:28
 2/16 A kérdező kommentje:
?
2015. febr. 17. 22:36
 3/16 anonim ***** válasza:
50%

Itt ilyet ne kérdezz, itt az 1.9 TDi, 1.4 Civicek, és 996 köbcentis swiftek a menők, mert FILLÉREKBŐL FENNTARTHATÓAK! Akik pedig drágább autókat akarnak venni, azok újgazdag vagy szórakozó hülyegyerekek.

Ne itt tegyél fel ilyen kérdést, engem is leoltottak mikor BMW-t akartam venni, hogy DEHÁ MIJÉR NEM VESZEL SZUZUKIIIIIIIT?..

Azért is BMW-t vettem, azóta is hibátlanul működik.

Na hajrá lehet lepontozni.

2015. febr. 18. 00:01
 4/16 anonim ***** válasza:
92%
Igazából csak azokat oltják le, akik egy szuzuki árából akarnak bmw-t venni. 600e-ért várják a csodát. MEg hogy "mennyire éri meg?". Hát semennyire. Egy M3-ra is 5-6M-t azért kell szánni. Vagy ócskavasat kapsz.
2015. febr. 18. 00:15
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
00:15 szerintem mindent elmondott...
2015. febr. 18. 00:25
 6/16 anonim ***** válasza:
79%
A két BMW között van amit valaha el tudnék képzelni magamnak. Megérni természetesen egy ilyen autó sem éri meg. De ezt nem is napi használatra veszi az ember. Én személy szerint inkább vennék egy A5öst ennyiért, fiatalabb, szubjektív, de szerintem nagyobb a presztízse is valamivel, mint egy "régi BMW-nek" valamint nagyobb eséllyel kapsz jobbat.
2015. febr. 18. 07:34
 7/16 anonim ***** válasza:
57%
akinek valóban van pénze egy M3-ra,az nem a gyakorin fog kérdezősködni utána....főleg nem ilyen baromságokat,hogy mennyibe kerül,meg hogy megéri-e......
2015. febr. 18. 08:21
 8/16 anonim ***** válasza:
Mert miért is nem? Én 3M-ért vettem az autómat, és itt (is) kérdezősködtem. Mi ezzel a baj? Vannak itt akik értenek hozzá. (néha)
2015. febr. 18. 09:07
 9/16 anonim ***** válasza:
79%
Nem tudom miért kell mostanában mindenkinek M3 meg M5. Már egy 320 erejét sem tudod kihasználni, de ha dinamikát akarsz, akkor is elég egy 330-as, az is zabál éppen eleget, és képes letépni az is a fejed gyorsulásnál. Csak éppen sokkal olcsóbb és negyed annyiba kerül fenntartani. Egy M3-hoz komoly szakértelem kell, nem nagyon találsz szerelőt, aki ért is hozzá, csak olyat, aki ezt gondolja. Szóval gondold meg. Ja és nem, nagyon nem éri meg az árát, mert szörnyen túl vannak értékelve, nem tudom mi ér 5-6 millát egy 15 éves autón.
2015. febr. 18. 09:26
 10/16 anonim ***** válasza:
az a baj kedves 8-as,hogy ha van 5-6 millád egy ilyen fölöslegesen erős tizenéves sport autóra,akkor szerintem ez az utolsó kérdés ami felmerül az emberben,hogy vajon megéri-e........ebből a kérdésből amúgy számomra ki is derült(ha más számára nem is)hogy ez az egész egy nagy fake,és valaki unatkozik,aztán idedobta ezt a kérdést!Most őszintén,ha te akarsz venni valamit akkor nem tudod mennyibe kerül?!?!?Meg hogy neked megéri megéri-e?!?!"tapasztalat,vélemény"? - mintha egy ezres swiftről lenne szó,amiből minden utcasarkon áll vagy öt.......szóval rendkivül hihető kérdés...vagyis nem a kérdés hihető,hanem hogy emberünk tényleg akar venni,és tényleg ezt,és tényleg van rá pénze....
2015. febr. 18. 09:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!