Nagyobb ccm-es (2000-3000) benzines autó vásárlásába gondolkozom. Ki milyet venne és miért? Esetleg valami tapasztalat? Mindenre kíváncsi vagyok! Köszönöm előre is a válaszokat!
5-ös BMW, Audi A6 2.8, esetleg megnéznék egy 7-es BMW-t is vagy egy A8-ast. Hogy miért? Ha már megengedhetnék magamnak ekkora benzinmotort, akkor tudjam hogy miért is tankolok ennyit, ezek az autók nagyon jók szerintem ekkora benzinmotorral. Tapasztalatom van 4.2-es benzines A8-al is, meg rövid ideig W140-es S500-am is volt, de sajnos nem birtam anyagilag. Gondok azok akadtak, de inkább ilyen kis apróságok voltak, nem többszázezres turbócsre (nincs is bennük), vagy hasonló. Most van egy 525i-m, őt is imádom, de csak második autónak tartom.
Ha birod tankolni, csak biztatni tudlak.
Az alfákat és a 2.0-ás jts motorjait nyugodtan elfelejtheted!szép a hangjuk de ENNYI!!!azon kívül megbízhatatlan,nem is megy,és még sokat is fogyaszt!
Az A6 2.8 V6-ja,egy benzintemető,főleg ha quattro hajtású az autó!
Én egy mercit vennék,w210-es E-klasst!E280-at vagy E320-at!mindkettő V6,bár akkor már inkább a 320,mert alig eszik pár decivel többet!
"Esetleg valami tapasztalat?"
Személyesen fogod megtapasztalni, hogy a mesedélutánokkal szemben,
mennyit is fog a valóságban is fogyasztani egy 3000 cm3-es benzines...
...ha nyomod is neki egy kicsit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!