Sody kérdése:
Autó vásárlás előtt állok és nagyon szemezek az Opel Tigrával valakinek valami tapasztalat? Szempontok nagyjából ezek: gyakran előforduló hibák fent tartási költség alkatész igény?
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 20:59
1/8 anonim válasza:
Csak jót hallottam róla, csak egy hibája van, ha lecsapod a csomagtartó ajtót úgy hogy fel vannak húzva az üvegek, és be van zárva az összes ajtó, olyan nyomás uralkodik el a járműben hogy kitöri az üvegeket. De egyébként autómatikusan lehúzodik a 2 oldalsó üveg kb az 1/5-ére amikor kinyitod a csomagtartót, majd lezárás után fel is húzódik, de ha ez az elektronika nem működne, akkor óvatosan. Na meg ne csapkodd a csomagtartót ha ülnek benne.
2/8 anonim válasza:
Ha megcsináltatod a kötelező szervízeket, és törődsz vele nem lesz nagy alkatrész igénye, és nagy hibája sem. Hát ha jól tudom:
az Ecotec motor előszeretettel tünteti el az olajat az égéstérben, az 1.4 16V-es motoroknak a motorvezérlője szokott tönkremenni(nem mindegyikben).
Ez a motor. A többi az szokásos Opel. Váltózsák/kézifékzsák szakadás, rohadás.
Azon kívül hogy csak 4 személyes és hátul elég kényelmetlen, jó kis gépek. Esetleg F/G Astrában/B Vectrában nem gondolkodtál? F astrát ilyen normál állapotú Tigra árában már elég jó állapotút lehet találni.
3/8 A kérdező kommentje:
f atrát néztem de nem a szivem vágya az az autó
2015. jan. 24. 17:17
4/8 anonim válasza:
Hát egy lányhoz jobban illik egy Tigra
5/8 A kérdező kommentje:
de akkor is első autónak tökéletes
2015. febr. 3. 20:02
7/8 A kérdező kommentje:
esetleg még valami autót tudtok ami ilyen árkategória és jók is lada és társai kizárva !!!
2015. febr. 6. 20:28
8/8 anonim válasza:
Hát nem, kb ez az autó az ami megéri az árát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!