Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Volvo S80 2. 0T szeretnék,...

Volvo S80 2. 0T szeretnék, mire kell odafigyelni?

Figyelt kérdés

A fent említett autót szeretnék venni, van is kiszemelt példány nagyon szép, a képeken, full extrás, turbós...

Mire kell odafigyelni, mit érdemes megnézni, vételkor?

Valakinek tapasztalata van ilyennel?

(Tudom, hasonló kérdések vannak fent, de engem ez érdekel, és bízom benne, hogy segítetek.)

Köszönöm!

2014. febr. 19. 19:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Az s80 strapabiró jó kocsi.A 2.0t-nál a turbóra kell odafigyelni.Vételkor meg kell nézni neme füstöl nagyon,természetesen meleg motornál.Karosszéria nem szokott rozsdásodni,rohadni hacsak nem volt törve.Figyelni kell még a belsö kopásokat.Kormány sebváltókar,ülés.Ha ezek nagyon kopottak használtak,sok kilométer van a kocsin.Nem ajánlatos megvenni.
2014. febr. 22. 18:36
 2/3 anonim ***** válasza:

Tessék: [link]

Nem írtad, milyen évjárat, ezért a megfelelőt válaszd ki a "tovább" gombbal és olvasd el az ott leírtakat.

2014. febr. 22. 19:44
 3/3 A kérdező kommentje:
2000-es évjáratú, 226.000km-el, szerintem egy ilyen korú autónál nem sok... V40-es volvo volt már, azt nagyon szerettem... A turbónál pontosan mit figyeljek?
2014. febr. 22. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!