Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Leírnátok nekem a véleményetek?

Leírnátok nekem a véleményetek?

Figyelt kérdés

3-5-7-es Bmw autótulajdonosok véleményét szeretném kikérni, hogy milyen autótok van

milyen évjáratú

mennyi rá a biztosítás,

mennyit tankoltok bele,

szervizköltségük mennyi

és bármilyen egyéb tapasztalatot

2015. febr. 3. 00:17
 1/4 anonim ***** válasza:
2008 530D manuál. 7-8 közt eszik. Kötelező negyedév 10 e (B10), casco 5e (csak lopásra), havi 100-ért tankoltam. olajcsere 40e. Nagyszervíz fél milla. (150 ezrenként). Lánccsere 300 e, ha szakad 1 milla.
2015. febr. 3. 10:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Az nemsemmi, köszönöm
2015. febr. 3. 11:43
 3/4 anonim válasza:
E90 320DA 2005-ös. full casco (C3) 85e, kötelező (baleseti adóval) 15e (B5) Csak prémium gázolajat kap (MOL vagy Agip) a hetet benyeli sok várossal. Évente szervizre átlag 100-150k-t lehet számolni, ha nem romlik el semmi, de minden alkatrész drága hozzá (csak gyári cuccokat kap) pl hátsó féktárcsák cseréje betétekkel, szenzorokkal egy százas. Turbócsere 500k. vagy pl egy kiégett "angel eye" helyzetjelző is több ezer ft.(golfba ez 400Ft) De felgumizni sem olcsó, jobbféle gumi 50-80e/db (19"), mert hát pörög az a hátsó kerék :))) (főleg hogy az ESP-t meg a kipörgésgátlót is kímélni szoktam úgyhogy gyakran kikapcsolom)
2015. febr. 5. 03:25
 4/4 anonim ***** válasza:

1992 E36 318i BMW, anya nevén van, így csak 5100 ft / negyedév, fogyasztás (magam sem hittem el az elején, de nagyon nyugodj tempóban járok) 6.5-7 liter körül, szervízelni nem kell, csak a kötelezőket. Én minden 10.000. km után cserélem az olajat, szűrőket, gyertyasort, ilyenkor (mivel nagy kedvezményem van) megkapom ezeket cirka 20 ezer forintból.

Vezérlést mivel még szíjas, 20 ezrenként cserélem, DAYCO márka, 37.000 forint. Mivel sokat járok az autóval szükségem van arra, hogy megbízható legyen, így tehát költeni kell rá.

Személyes tapasztalat: Nagyon szeretem, nem adnám oda 10 swiftért sem, motorja nagyon megbízható, 23 évesen még meg sem volt bontva, váltó-difi nem zúg, kuplung jó. Szerintem kicsit kemény, viszont nagyon fekszi az utat, így lehet dinamikusabbak is hajtani, máramennyire engedi az 1.8-as szíjas motor 113 lóereje.. Szerintem tökéletesen elég, mivel városokban közlekedek. Tartani tudod kényelmesen a forgalom tempóját.

Néhány műanyag belső már zörög, de ez a korral jár, felújításnál majd helyrehozom.

Angel eyes, pici ültetés, szép 18-as felnik, új fényezés, kilakatolt karosszéria.

És szabadjon megjegyeznem, nem vagyok bojrészer.

Saját pénzből vettem, saját zséből szervizelem és tartom fent. Szüleim nem segítenek 1 forinttal sem. Igencsak olcsón fenntartható jármű, aránylag kényelmesek az ülések, hosszabb út után sem zsibbadok el.

Klímát nyáron hiányoltam, de lehúzod az ablakod és kész.

2015. febr. 18. 17:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!