Megéri használtan BMW X5-öst vásárolni?
Úgy 2-3 miióért láttam.Tudom,hogy nincsen értelme annyira az SUV-knek de valamiért nagyon tetszik.Igen,sokat fogyaszt de azért sok sedan is azért eszik ennyit.
Ha nem érdemes,milyen luxusterepjárót érdemes venni kb ennyiért?
Én mindig azt tartom hogy a BMW legyen sedan, esetleg kombi, a porsche legyen sportkocsi, a jeep meg legyen terepjáró. Vag még a g-osztály.
De mostanában ezek összemosódtak.
Szóval én terepjáróból nagy valószínűséggel jeep-et vennék. De mivel sokat járok városban, maradok a 3-as és 5-ös bmw-knék. A 7-es is nagyon tetszik, de pont ezek miatt a praktikussági okok miatt csak farokhosszabbításnak lenne egy 7-es jó.
Ha sokat járnék 1000km-eket, akkor valószínű vennék, mert ott nagyon nem mindegy milyen körülmények közt üli le az ember a 10 óráját.
Igen,ez igaz.
Most átgondoltam ezt az egészet és lehet,hogy inkább kombit vennék,semmi szükségem nincsen terepjáróra a városban.
Egy 5ös BMW kombit,egy 6os Audi kombit vagy egy C osztályos Merci közül válogatnék,természetesen ezt is használtan. Melyik érné meg jobban?
Hehe utolsó. Nekem 5 éve van egy öreg E39-es, 80 ezer km és az 5 év alatt öntöttem bele 1 milliót. Akkor most hogy is van?
Pedig az ilyen öregeknél jellemzőbb hogy minden baja lesz.
Az érdekes hogy eddig nagyon sok olyan autóm volt amiről azt mondták hoogy isten őrizz mert többet lesz szervizben mint otthon. Egyikre sem volt jellemző.
A lista 1992 óta (csak a kényeseket sorolom): Golf GTI 16V, Scirocco 1.8 GTI, Corrado, BMW E39 535i, BMW E46 320d.
A corradoról hallottam a legtöbb rosszat, 200 ezrrel vettem (nem tudom valós e), és 400 felett adtam el.
Az e46-ra még a szerelő is rosszat mondott, még sincs vele bajom. Az árát már visszahoztaaz 5 literes fogyasztásával.
Egyébként én is azt javaslom, próbálj ki sokat, és amelyikben a legjobban érzed magad. És ne azt nézd hogy mennyi csicsa van benne, hanem hogy jó állpotú legyen, papírok, vezetett szervizkönyv legyen stb.
Sok autóm volt már, sosem kereskedtem vele, de a sok autó ellenére én is mindig beleesek a hibába, hogy megnézek egyet, aztán agyalok hogy meg kéne venni, és amikor már 4-5öt megnézek abban a kategóriában, akkor jövök csak rá hogy az első egy rom volt.
Szerinted 2-3 millióból ilyen vén szarok közül válogatna?
10-12 éves autót lehet ennyiből venni nem 20 éveset!
85%os!
Mi van sokat ittál fiú?Oszt megártott a lőré?
"Szerinted 2-3 millióból ilyen vén szarok közül válogatna?
10-12 éves autót lehet ennyiből venni nem 20 éveset!"
Az E39-esemet 11 évesen vettem 2011-ben. Nem tudom a 20-at honnan vetted. (a többi autót csak példának hoztam, mert az okostojások akik csak messziről láttak olyant, mind azt mondták hogy azok aztán milyen megbízhatatlanok.)
És nyilván ha azokat a 90-es években hajtottam akkor nem voltak 20 évesek. Szövegértés!
Egyébként 3 millóért X5-ből csak romot kapsz. Még németeknél is a visszatekert török x5-ös 10000 euró.
"Mi van sokat ittál fiú?Oszt megártott a lőré?"
Nekem nem. De a sommás hozzászólásodból ítélve még épp időben húztad le a fejedről a technokolos zacskót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!