Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megéri használtan BMW X5-öst...

Megéri használtan BMW X5-öst vásárolni?

Figyelt kérdés

Úgy 2-3 miióért láttam.Tudom,hogy nincsen értelme annyira az SUV-knek de valamiért nagyon tetszik.Igen,sokat fogyaszt de azért sok sedan is azért eszik ennyit.

Ha nem érdemes,milyen luxusterepjárót érdemes venni kb ennyiért?

2016. jan. 27. 15:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Olvass utána a BMW x5 -nek, illetve nézd meg hol állnak a régi x5-ösök a meghibásodási listába az adac listáján. Meglepő, hogy nagyon hátul. Nagyon nem lettek jók a régi x5-ösök, vagyis 5 éves korokig probléma mentesek voltak többé kevésbé, viszont a 10-12 éves darabok bizony sok km-el problémások sok költséggel. De, ha x5-ösbe gondolkozol feltétlen, akkor én esetleg várnék egy kevés km-t futott ( 200 ezer km) nagy benzinesre, ha jól tudom 4,4 vagy 4,6 os motorral gyártották őket. De nekem tetszenek a Jeep cherokee, esetleg a fordnak vannak ilyen amerikai kivitelű nagy terepjárói (Ford explorer), azért azoknak van megjelenése, és több anyag van bennük mint bármelyik bmw x5-be. De ha német vonalon gondolkozol én a mercedes ml-t sem felejteném el. Azért látni kell, hogy a néemt márkáknál megfizeted a nevet is, és nem biztos hogy jobb lesz, mint egy jeep.
2016. jan. 28. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!