Megéri-e autót vásárolni /Opel f astrarol/?
üdv
az lenne a kérdésem felétek hogy van egy régi autom. Egy 1994 opel f astra. megkímélt pár karcon kivül és par tényleg semmit mondó pötty rozsdán kívül semmi komoly esztétikai hibája nincs (javitja lesz hamarosan) a motorja 1.4 se 82le. költötem rá sokat hogy igy viszonylag ugy nezen ki mint egy gari és nem agyon csicsazot autórol van szó.
Kép: [link]
Közlekedés szempontjából pár helyre járunk komolyabb tavok is 60-60km km-ek.
Az lenne a kérdésem hogy megéri-e cserélnem? mert szeretem f szeriat de kerdes hogy meddig tarthato fent az állapota illetve medig gazdaságos ?
amit esetleg rá tudnak szánni egy másik autóra az 700-800 ezer ft. Megéri-e cserélni ?
A véleményeteket előre is köszönöm.
Jó állapotban van szép autó, filléres alkatrészekkel javítható, elvisz ahova akarod. Itt az a kérdés hogy meguntad vagy nem szereted már.? Igen válasz esetén elgondolkodnék az eladáson és néznék egy olyat ami nagyon tetszik, megbízható és gazdaságos. Esetleg ha a sportos autókat szereted akkor azt.
Nekem van egy 15 éves Citroen Saxom ez ameddig élek velem marad max veszek mellé egy másikat :) Gondolkodtam egy időbe Honda Accordon, Toyota Avensisen golf TDI-n de mégsem vettem meg egyiket sem, ennek az oka az hogy nincs rá szükségem a Saxo elvisz bárhova-bármikor 4 alatt képes enni és filléres alkatrészei vannak egy szeretetre méltó kis barát :)
Inkább utazgatok a megmaradt pénzen vagy a házra költöm vagy magamra :) Ez is egy nézőpont :)
Mit nem adnék, ha már külsőre az öreg őkövület Bmw -m ilyen lenne! Csak ugye a külsőt hagyom a végére a rendbeszedésnek, mivel nem tipptoppként vettem.(törött is volt).
Szóval ez képről pöpec!
Igazából az F astra egy örök darab, ha nem rohad el. A legundoritóbb helyeken mindenhol tud rohadni, még a tetőlemez is!!!!! Hogyha ezzel nincs komoly gond akkor bármeddig.
A rohadások mértékét meg mai napig nem tudom mitől függ, mert látok tök jót meg rozsdakupacot is azonos használatból ismert kocsikon.
B vectra és F astra valamiért ilyen, hogy bárhol bármikor sose tudhatod hol, mikor rohad...
Ezeket leszámítva örök életű egyszerű kis fapados megbízható kocsik.
Neked elég amit tud?(extrák, futómű,erő,stb.) Hogyha igen akkor bármeddig emgtarthatod csak nem rohadjon, és ahol van rozsdapötty EGYBŐL KEZELNI!
Ritka már az ilyen szép F astra, legtöbbön mindenhol képről is rozsda hegyek....
Én tuti nem cserélném le, ha a tulajdonságai elegendőek(motor, extrák, futómű, csomagtér, stb.)
Helló!
Nekem egy 16 éves astrám van nem mondom hogy hibátlan, de tényleg remek autók nincs agyon elektronizálva, sajád magad szerelheted mindent kapni hozzá (ha más nem bontóból) ne add el, mert ahogy a nőknél is szebbet találhatsz nah de jobbat?!?! :)
Az egy hangú véleményeknek köszönhetően marad :) :) :), ma alvazvedöztem a köszüböböket ecsetel meg az kerek íveket.a hatra nem kentem mert ott dob betét van nekem.
Köszönöm a válaszokat és a véleményeket. HA van aki még nem irt írjon nyugatan és ha van rejtet betegség ami előjöhet azt is nyugodtan írjatok le. Pl: nem rég hallatom h a kuplung bowden szakad el ezeknél a típusoknál ez igaz?ha igen nehez a cseréje ?
Alvázvédőnél a lényeg tiszta pormentes rücsis felület legyen amire tud tapadni.
Sok jó márka van a Body is szerintem oda tartozik.
Én mondjuk a dinitrolt használom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!