Milyen új rádiót érdemes vásárolni?
Üdv!
Egy Opel Corsa D 1.4 CTDI tulajdonosa vagyok. Év elején szeretnék bele új rádiót venni, mert a gyári rádióján nincs usb csatlakozó, ami számomra nagy negatívum. Ugyan van aux csatalakozóm, de az nem az igazi, nem szeretem a telefont matatni vezetés közbe. Nem mintha nem tudnám, de kényelmesebb rádión üzemelni. Már vásároltam új rádió tokot, egyedül rádiót kell már csak vásárolnom, de itt meg is akadtam.
Milyen márkát és milyen árszegmensben érdemes új rádiót vásárolni? Nézegettem rádiókat, az olcsóbb darab közt javarészt 4x50 wattos rádiókat adnak, ez felér legalább a gyári rádió teljesítményével?
Minden építő jellegű választ előre is köszönök!
/20 körül már egész biztos kapsz igényeidnek megfelelőt, és az a 4x50w teljesen jó minőségi hangzást fog számodra nyújtani./
de nagy az isten állatkertje
a fejegységek watt számát nem kell nézni mert kamu adatok,nem is értem hogy gondolja bárki is hogy van benne egy 10A biztosíék és de az 200Wot lefog adni 4ohmon.
10A rel kb 80W ot adhat le max de akkor a többi fogyasztó a fejben főleg ha mehanikás még nincs is számolva és a biztosíték eleve picivel túlméretezett,tehát soha nem is éri el a 10Ampert.
a minőségről meg ne is beszéljünk,fejegység végfoka és a minőség fényévekre van egymástól.
már fél hangerőn torz dinamikátlan szart hallani,jobb fajta szetteket kapásból nem is ajánlanak fejre kötni.
kérdező én a jvc kd-x210et ajánlom,az bőven elég lesz ha erősítőt nem használsz.
usb-aux van rajta,mp3,wma,wav-ot játszik sőt még flacet is de nincs értelme flac-eket játszanod vele mert nem tudja azt a minőséget vissza adni egy belépő szintű fejegység.
ebben igazad van én ezt nem is cáfoltam de azért nem kell tovább adni a hülyeséget a teljesítményekről mert közelében nincs és a kérdező sem minőséget írt hanem idézem
/4x50 wattos rádiókat adnak, ez felér legalább a gyári rádió teljesítményével?/
helyes válasz hogy fel,de se a gyári se az új teljesítménye nem felel meg 4x50W-nak.
a fent felsorolt márkák bármélyike jó lehet.
Igen, egy 10A biztin, max 120 W teljesítmény vehető ki (úgy hogy ezt csak a hangra koncentráljuk)
Ami 4x50W, az valójában max max 4x20-25W lehet, de ehhez mérések kellenének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!