KovácsBálint kérdése:
Mit gondoltok a vw Golf 4-ről?
Figyelt kérdés
Sziasztok.Első autómat szeretném megvásárolni és a golf 4-ek az 1.4 es motorral (fogyasztás miatt az 1.6 sok lenne szerintem) megtetszettek.Viszont a használtauto.hu navigátor véleménye azt írja drága az üzemeltetése. Akinek golfja van mit gondol? Nagyon szervizigényes? Az alkatrészek drágák hozzá?2016. márc. 2. 20:13
51/52 anonim válasza:
jaja,persze :) Nem is kötekedni szerettem vola.Amúgy gyáriként a 80-120 az 6.1 sec volt.(110LE vel)
52/52 Tomcatters válasza:
Hat akkor a tied gyarilag jobban ment mint a 2.0pdtdi neztem most par videot 80-120azok is kb 6-6.5 körül vannak :) 143 le chip nélkül persze :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!