Mit gondoltok a vw Golf 4-ről?
Szerintem meg teljesítményszintet kell nézni, esetleg súllyal kombinálva, nem a köbcentitől megy a kocsi, hanem, hogy mi jön ki a köbcentikből:)
Mindegy, meddő vita, akinek nincs az ekézi a TDI-t:)
250 le alapból biztos nincs! kb 120Le
A 3.2-es VR6 RSI is 240 LE :)
Ja bocs ha azert troll vagyok mert leirtam,hogy turbo dizelt kezd el hasonlitgatni az ember szivo benzineshez!
Amugy meg nincs nekem a dizellel semmi bajom!Volt dizelem is,az igaz hogy megegyszer nem vennék!Csak nem tudom miért csodálkozik a dízel,főleg a VW féle 1.9td társadalom,amiatt hogy hogyan ítélik meg őket,amikor az ember is jön itt a megcsipszelt golfjával,amivel le tudja nyomni az 1.6 szívót meg a 320i Bmw-t....
Idézet a 12-es hozzászólásból:
"igaz nekem chipelt az 1.9 tdi-m "
Most vagy 2 56%-os válaszoló van,vagy ehhez nincs mit hozzáfűznöm!
Na mindegy,semmi kedvem szítani a feszültséget,de maradjunk annyiba,ahonnan ez az egesz indult,hogy turbó dízelt nála kisebb köbcentis szívó benzineshez hasonlítgatni bármiben is(fogyasztás,gyorsulás stb)teljesen felesleges!
Még a 2.0-es is ide sorolható...
2.3, 2.8-as és a 3.2-es az amit már jól meg kell itatni..
ja,azért nem írtam mert az 1.8 igazából több LE-s,de ide vehetjük a 2.0-t valóban.aminek "normális" fogyasztása van.Már amennyire lehet normális fogyasztása ugye,mert mint már írtam szerintem dinamikusabb közlekedésnél az 1.6 is benyeli a 10L-t és ez nem azt jelenti,hogy barom módjára megyünk.
De menjünk csak vissza a kérdező igényeihez,mivel kérdezni hogy mennyire drágák az alkatrészek stb stb...így gondolom nincs is olyan nagy keret kocsira,aminél azt mondom,hogy igen maradj a benzinesnél de ne 1.4 hanem 1.6.Egy jó állapotú 1.9 TDI azért nem olcsó.Hozzák be a sok szemetet 180E km el :D ami valójában lehet inkább 600E :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!