Sziasztok.Első autómat szeretném megvásárolni és a golf 4-ek az 1.4 es motorral (fogyasztás miatt az 1.6 sok lenne szerintem) megtetszettek.Viszont a használtauto.hu navigátor véleménye azt írja drága az üzemeltetése. Akinek golfja van mit gondol? Nagyon szervizigényes? Az alkatrészek drágák hozzá?
Megosztanád velünk milyen autó az amivel lenyomsz minden 2.0PDTDI-t?
2016. márc. 4. 13:33
32/52 Tomcatters válasza:
7 gen honda accord 2.0 i-vtec sport edition
2016. márc. 4. 13:46
33/52 anonim válasza:
Jaah .. hat igen 7. Gen accord 2 literes i-vtec motorja ,már nem a régi fordulatszám b......ó motor, hanem terhelésfüggően nyitja a szelepeket, ha úgy érzi az elektronika,hogy 2000 fordulattól kell az erő akkor ott nyitja a szelepeket !
2016. márc. 4. 14:45
34/52 Tomcatters válasza:
Így van , ebbe az elektronika a gázoedál potmétert nézi és a szerint nyitja a szelepeket ellentétben a régi vtec motoroktól amit az olajnyomás vezérelt... bizonyom fordulat/olajnyomásnál lökte át a himbát a nagyobb excentrikusabb szelephez (5000-6000) motortól függően .. itt ellenben egy mágneses szelenoid tekercs van ami a gazpedalpotmetert figyeli es ha szukseg van q szelepnyitasra .. akar alacsony fordulaton az elektromágnesbe áramot küld ami átlöki a szelepet az excentrikusabb bütykőre pl 2000 fordulaton is :)
2016. márc. 4. 14:52
35/52 anonim válasza:
Lehet, hogy jobban megy a dízel valamivel, de azokat nem is arra találták ki, hogy száguldozzanak velük, meg versenypályára vigyék őket. Ha huzamosabb ideig nagy fordulatszámon használod, akkor viszontlátásra lesz.
Az meg egy másik dolog, hogy az 1.6 tudását nem a dízelnek az ideális fordulatszám tartományában kell nézegetni. Igen, ezeket el kell pörgetni egy 4 ezres fordulatig, de ezért benzines. Amúgy én is hagytam már ott 2.0 PDTDI kocsit az 1.6-ommal, de azt sem állítom, hogy nincs olyan, ami lehagyna.
2016. márc. 4. 15:42
36/52 anonim válasza:
Én is 1.6 vennék 1.4 helyett
Másik nekem 1.8 civic i-vtec sport van 145 le (könnyebb mint az accord) nekem is meglepően jól megy én is hagytam már le 2.0 pdtdi 2.0 crtdi t :) (hasonló köbcenti )
2016. márc. 4. 15:58
37/52 anonim válasza:
Hát akkor térjünk csak vissza a honda accordra,nem tudom milyen 2.0 pdtdi volt,mert van belőle több teljesítménnyel meg,hogy mekkora autóban van az a motor,vagy hogy egyáltalán az illető(ellenfél) tudta-e hogy te versenyezel...ő meg csak ment a megszokottan?! No mindegy...Honda accordal pont hogy volt/van dolgom és nem a 2.0 val hanem a 2.4 essel ami 190LE automata/vagy lehet kézi is.Ez a kocsi nem tudja azt amit az 1.9 tdi+chip. Most jöhetnek a támadások,nem érdekel mind a két kocsit mértem,sőt mentek egymás mellett is.Talán a súly is befolyásolta,mivel nehezebb az accord,de lényegtelen,most a gyorsulásról van/volt szó.
2016. márc. 6. 09:27
38/52 Tomcatters válasza:
(1.9tdi+chip).. Ida írtam, "persze ha nincs chipelve!!!!!" Amugy tudta es pontossan 2.0crtdi(140 valahány lovas) audi a4 volt faterom munkatársa :) (Ő az a tipikus hátsólámpa komplexusos ) Nem tudom neked milyen agyonhajtott accordal volt dolgod :) nekem a 2 literes elég volt
2016. márc. 6. 09:44
39/52 Tomcatters válasza:
Ja igen es tisztában vagyok vele,h van több teljesitmeny3l a passat egy 2.0pd tdi volt 100% hogyaz is a 140 lovas kivitel volt nem a 200 lovas !!!!
2016. márc. 6. 09:46
40/52 Tomcatters válasza:
Mellesleg az en autóm önsúly 1381 kg még egy passat 2.0 pdtdi 1641 kg (amelyikről írtam) google a varátod ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!