Mit gondoltok a vw Golf 4-ről?
Nekem Golf mk4 1.4 16V autóm van!
NEHOGY vegyél 1.4-est!
Minimum 1.6!
Olyan lomha 1.4-es blokkal hogy besz@rsz.... :D :(
Ahogy mondták, 1.6-ost vegyél.
Fenntartás sem vészes egyáltalán.
Az autonavigatornak sose higgy. Mindig hülyeségeket beszélnek, az 1.6 motorokat is mindig szidják, hogy gyenge, meg sokat fogyaszt, és elavult. Legyenek boldogak a TSI motorjaikkal, mert azokat istenítik, de ha bajuk lesz, akkor nem tudom ki akarja majd kifizetni. Én elvagyok az 1.6-osommal, szerintem nagyon jól megy, és 6,2-ből megáll, ha nyugisan vezetek, de volt már 5,8 is országúton és autóúton vegyesen.
Mivel a kaszni viszonylag nehéz, így én is az 1.6-ot mondanám. Azért nem fog kevesebbet fogyasztani az 1.4, mert folyamatosan erőlteti magát a motor, hogy haladjon a kocsi. Pl a mi 1.2-es D Corsánk 6,5-7 litert eszik, mert nem abba a kocsiba való ez a viszonylag kicsi motor(86 lóerő, de köbcentire akkor is kicsi).
Fenntartásból meg annyit kell tudni, hogy olajcsere. Nekünk van egy Boránk 10 éve azzal a motorral, és soha nem volt semmi baja. Az enyémben sem volt még probléma, az már az eggyel újabb 1.6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!