Nem sokára autót szeretnék venni, a jármüvet 100km körzetben használnám de leginkább városi forgalomra,3 autót néztem ki VW golf IV, Bora, és Skoda Octavia,2000 évjárat előttit szeretnék úgy halottam azok strapásabbak. Mit gondoltok?
#3: ezt hol hallottad? Ezzel a döntéssel az európai autóknak legalább a harmada azonnal eltűnne, ami nem kevés. És persze ott vannak a veteránok...
Az Octavia gyakorlatilag egy Golf sedan, itt-ott gyengébb minőségű utastérrel, ha kell a csomagtér akkor Octavia vagy Bora, ha nem annyira fontos akkor inkább Golf. De műszakilag ugyanaz a 3, csak más a csomagolás.
"Az Octavia gyakorlatilag egy Golf sedan..."
Inkább a Bora-ra gondoltál nem, az a sedan golf.
# 3!
Én még nem is hallottam erről. Ez érdekes lenne egyébként, mert akkor a hazai autóállomány minimum lefeleződne egyből. Ami nem is lenne olyan nagy baj: egyből megszűnnének a dugók, tisztább lenne a belvárosok levegője stb.
Ha mostantól számít a 10 év, akkor az enyém még nem esne bele. Így is zöld környezetvédelmi matricát kap.
De nyilván, akiknek meg pont beleesik az autójuk, ők nem látnák ilyen pozitívnak a dolgot. Ahogy kihirdetésre kerülne a dolog, egy 11 éves akár full extrás, megkímélt, kifogástalan állapotú, Euro3-4 norma körüli autó értéke egyből 0Ft lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!