Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nem sokára autót szeretnék...

Nem sokára autót szeretnék venni, a jármüvet 100km körzetben használnám de leginkább városi forgalomra,3 autót néztem ki VW golf IV, Bora, és Skoda Octavia,2000 évjárat előttit szeretnék úgy halottam azok strapásabbak. Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Bármeiket is veszem 1.6 benziben fogom, a VW 16 szelepesek, tudtomal ezek nem olyan jók városban kényesebb a motorja is.

2014. jún. 25. 10:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Gondoltam Focust is, csak annak az utastere nem annyira tetszik, pedig szerintem azok a Fordok is jók, amúgy azért 2000 évjárat előttik néztem mert a keret többet nem enged a másik úgy hallottam 2000 után kényesek már.
2014. jún. 26. 12:48
 12/14 anonim ***** válasza:

Vannak itt érdekes írások...

Tegyük már rendbe a dolgokat!

Bora/Golf IV/ Octavia I ugyanaz a padlólemezre épült, csak a Bora & Octavia kapott egy puttonyt, továbbá az Octavia csomagtartója egyben nyílik a hátsó üveggel.

Octaviákról nem tudok érdemben nyilatkozni, de az 1.6-os motor szerintem itt is ugyanaz mint a másik kettőnél, azaz inkább a TDI javasolt!

Boránál kicsi a csomagtartó nyílás, illetve vannak elektronikai(főleg mikrokapcsoló) illetve más talán annyira nem bosszantó gyerekbetegség, de inkább 2002 utánit vennék! A Golf IV annyiban különbözik hogy jobban pakolható ám kisebb a raktér.

2014. aug. 8. 19:12
 13/14 KÁ ügynök00 ***** válasza:
én a jeta ajámlom
2016. márc. 12. 20:25
 14/14 anonim válasza:
A tdi-k annyira nem mennek inkabb 1.6,1.8 benzin
2021. dec. 26. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!