Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
197/200!
Igen persze legyorsul egy szaros Suzuki.......
Honnan vetted ezt te szerencsétlen?
# 199/201!
Csaló banda?Nem kell mindent elhinni a tv-ben mondottakból!
201.
a swift jobb autó a te borádtól. ellened elég lenne egy 1.3-as swift.
1 másodpecet, és egy kocsihoszt vernék rád 100-ig, erőlködés nélkül.
# 203/204!
Ugye ezt nem gondoltad komolyan?
Nagyon csúnyán alul maradnál!
Az ELNÖKÚR (Tibike) valójában elég értelmes figura, amúgy neki is egy tuning 4-es golf-ja van, de nem ilyen szemellenzős barom. Ő nem szól le más autókat, ez a VW Vivi és kérdező hiába állítja, olyan kijelentést, hogy a világ legjobb autóját vezetik, szintén nem tett, szóval a kérdező nagyon gyökérnek állítja be az elnökúrat, meg persze le is járatja alaposan ezzel az elnökúras dumákkal.
Ezen a 220-as tempón még mindig halok. Hé, kérdező, hol laksz? Esküszöm elmegyek hozzád, hazajövök addig Torino-ból, kinézünk valami hosszabb egyenes utat, ahol nincs kátyú és tolunk egy gyorsulást, vagy megnézzük, hogy éred el a 220-at, esküszöm kiváncsi vagyok rá. Mentem már autópályán Bora-s ismerőssel, de az 185-nél plafont vert, tartósan meg a 160-at sem tudta, mert folyamatosan lemaradt, ahol nekem a dízel még 2400-2500 körül forgott, ő már távolodott a tükörben. Próbált bohóckodni, hogy 140-nél rámelőz, vissza se kellet váltanom 6-ból 5-be, elég volt ha ráléptem a gázra, már nem tudott elmenni. Na de mindegy, a tied biztos odakent volna :)
# 204/205!
Nyomorék vagy nagyon!Suzuki egy koporsó Az enyémbe van anyag!
Na eddig bírta ki, hogy ne írjon semmit. :D
Van benn anyag? Már WC-nek is használod?:D :D
"Az enyémbe van anyag!"
Jah, kemény 57 kilóval nehezebb a te Borikád, mint az 1.3-as Suzuki (1050 vs 1107 kg)
nem tudom ki a hülyébb, te vagy a barátnőd, de szerintem egy szinten vagytok!
Ellened simán elég egy 1.3-a suzuki 92 lóerővel, nagyon sírnál a meccs után ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!