Melyek a világ legjobb terepjárói?
Figyelt kérdés
Top 10
4X4,terepszögek,terepképesség,megbízhatóság,tartósság szerint.
2013. júl. 26. 21:57
2/12 anonim válasza:
Merci G, Land Rover Defender és Discovery, Toyota Landcruiser.
4/12 anonim válasza:
Hummer már nem nevezhető terepjárónak,sokkal inkább Balatonjárónak!
5/12 anonim válasza:
Niva 5ből 4szer verte a hummert... Youtobon rohadt zok vidi van :)
6/12 A kérdező kommentje:
szerintem is niva mert fillérekbe kerül a g merci meg használtan is rohadt drága.
2013. júl. 27. 11:22
7/12 anonim válasza:
Uaz-469.én nyüstöltam két darabot is.a világ végére is elmegy.egyszerű autó,semmi csicsa.
8/12 anonim válasza:
Mercedes G 63 AMG 6X6.
CSak az Emirátusokban lehet kapni
9/12 anonim válasza:
BMW X5 M, BMW X6 M, Volkswagen Touareg 6,0 W12, Dodge Ram SRT-10, Audi Q7 6,0 V12 TDI, Range Rover Sport V8, Toyota Landcruiser V8, Jeep Grand Scherokee SRT-8, Lamborghini LM 002, Porsche Cayenne Turbo S
Bebizonyosodott, hogy nem véletlenül terepjárók: bár sokan csak nagy luxuskocsiknak mondják őket, egy teszt bebizonyította, hogy igenis bárhol elmennek! És ez a 10 a legszuperebb!
10/12 anonim válasza:
#9-es vagyok. Bocs, a Lamborghini LM002 helyett inkább a Mercedes ML 63 AMG-t mondanám! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!