Miért mondják, hogy a Mercedes a világ legjobb autója?
Én nem akarlak meggyőzni. Nem létezik olyan, hogy legjobb autó. Van jó autó, rossz autó, meg van a saját, amit többnyire szeretnek az emberek, mert drága volt. :)
Jelen pillanatban egy Merci sem tetszik különben, szóval hiába lenne sok millióm, Audit vennék. :D
mert drága
megbízhatatlan
"prémium" (wtf?)
drága szervizelés
nagy szar
az összkerékhajtása (4matic) sehol semmit nem képvisel mint pl síelésnél az audi quattro és a bmw xdrive
van pár ismerősöm, akinek mercedese volt, sokat tudnék mesélni a szervizesekről! :D pl egy új vito 5*- robbant le, nem küldtek egyszer autómentőt, (garanciás) és a szervízben panaszkodtak a szerelők, hogy lejáratják a márkát, mert vontatják! :S
a g osztály drága, és szar. terepen sehol se megy el, csak a formája olyan.
sokat lehetne írni erről a szarról
(tényleg szépek, de nem szebb az alfánál)
Drága kérdező!
Ki állít ilyen f@szságot?Nem véletlenül ülsz Te is,én is és még elég sokan BMW ben!Meg tudnának győzni?Nem hiszem!Mindenkinek megvan a maga favoritja!Te a BMW ket dicséred,aki merciben ül,az meg azt magasztalja
tegnap 14:51 - Nem ismerősömnek van de NEKEM!!! - Ezért ismerem. Ha majd neked is lesz, te is megismered. Addig ne foglalkozz a témával ha csak hallásból van infód róla.
20 éve csak Merciken járok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!