Melyik autó a legjobb összesítésben? Fogyasztás, erő, kényelem, megbízhatóság, strapabírás, ár értékben. Bmw e60 535d (286ló), audi a8 4,2 tdi (326ló), volkswagen pheaton 5. 0 v10 tdi (313ló), mercédes s 420 cdi (320ló)?
Audi, Mercedes vagy VW
A bmw-vel csak a baj van, hiába szép meg minden, közel nem olyan megbízható mint a Mercedes
Ezek közül a BMW a nyerő,bár nem egy kategória a többivel hiszen csak 3000 cm3 de per pillanat ez a VILÁG LEGJOBB MOTORJA ! Ezer köbcentinként száz paci?! Arányítsd a többihez...
A másik három közti különbség nem is létezik,egyéni tetszés index ami eldönti.
Merci párti vagyok de az Audi nagyon ott van a Phaeton pedig méltó ellenfele bármelyiknek.
Szerintem.
Ezek prémium árkategóriás autók, itt a fogyasztás EGYÁLTALÁN nem szempont. A gyár szerint sem.
Én ha magamnak kéne fenntartanom és megvennem, akkor a BMW-t venném. Az baromság, hogy nem megbízható és sok a szervízköltsége, 3 ötös sorozatú BMW-nk volt eddig (2 benzin, most dízel), soha egyikben sem romlott el semmi, ami nem "kopó" alkatrész, de arra ugye számít az ember X kilóméternél.
Ha valaki megvenné nekem és fenn is tartaná akkor az A8-at venném, mert nagyon szép és kényelmes is, de a 4,2-es motor fenntartása már nekem átcsúszna a lélektani határon :)
A VW simán nem tetszik, meg förtelmes ára is van ahhoz képest, hogy "csak egy VW".
A merci is biztos fasz@ autó, de majd akkor kérem ha 50 leszek. Addig kihagynám.
Országúton / sztrádán 8 alatt is elmászkálhatsz vele ha nem ész nélkül nyomod.
De városban teljesen esélytelen a 10 liter alatti fogyasztás akármilyen óvatos lábad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!