Miért hiszi azt sok ember hogy a BMW a legjobb autó a világon?
Az EGYIK legjobb . olyan nincs, hogy a legjobb. minden járműnek megvan a maga erőssége és gyengesége is szintén.Semmi és senki sem lehet tökéletes!
Nagyon jó autó a BMW, de olyan nincs , hogy a LEGJOBB
Ezt senki sem mondta!!
Ez valóban így van hogy minden autónak megvan a maga erőssége! De az tény viszont hogy ezt a Bajor csodát elég jól és szépen összerakták!
Ha konkrétan veszel egy régi Cápá-t vagy egy E30ast ami tiszta megkímélt és rendezett állapotú,biztos megnézik , hisz van tekintélye! Ez már nem presztizs,hanem kuriózum!
Még az "öreg" Bömcsik is utcai sportautónak lettek tervezve! Ha megnézel egy 20-25 netán 30éves Bömöst , motorikusan (ha karban van tartva) még mindig oda ver a 10-15éves autóknak!
A BMW az autók életén a Bakelit! (zenei életben először volt a bakelit aztán audió kazetta,aztán CD és manapság már a CD-sem menő , hisz ott a pendrive,Memókártya-mindenki NO CD fejegységet vesz a kocsiba,de egy biztos: A Bakelit hangzását és minőségét megőrizte és feletébb áll a mai modern technikának) Ehhez lehet hasonlítani a BMW-t is!
A Régi BMW-k is úgy készültek hogy megőrizték a minőségüket!!!
Ez tapasztalat: Nekem egy E30 318i-m van , és meg vagyok vele elégedve!! ;)
Azért, mert a kisfas.zú embereknek BMW van. Semmivel sem jobb, mit a többi. Audi, BMW, Mercedes egyre megy. Innen látszik, hogy senki nem turkált még egyikben sem. (Nem a légszűrő cseréjét tekintem turkálásnak.)
Annyival jobbak, hogy mindenki jobbnak hiszi őket. Ezért drágábbak. Ezért kell egy hiteles üzletembernek e 3 valamelyike.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!