Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért hiszi azt sok ember...

Miért hiszi azt sok ember hogy a BMW a legjobb autó a világon?

Figyelt kérdés
2011. júl. 20. 21:01
1 2 3
 21/22 Attila0123444 válasza:

Sziasztok. A bmw mint márka nagyon jó

Azon belül is az e46 os szeria fogott meg az első ráncfelvarott változat. Féléve vettem egy kupét nagyon jó. Most már 13 éves de eddigi legjobb mennetteljesítménnyel rendelkező autóm.Minőségi anyag. Nem lehet hallani a motort olyan halk, semmilyen elem nem rezeg benne. Nem recseg nem ropog. Ha odalépek neki, akkor feléled a sportos morgó hangja. Rendkívül intelligens. Pl kiégett a jó kis h7 es tompított. Az eredmény nem egy félszemű szerencsétlenség lett, hanem automatikusan tompítottá alakította a távolságit. Besírtam rajta. Coupe létére hatalmas csomagtérrel rendelkezik. 410 literes és lelehet hajtani a hátsó üléseket. Sok kombit megszégyenít.A kifelé nyíló hátsó kis ablakok még hab a tortán. Sorolhatnám még. Igényes autó bevallom de 5 csillagos szolgáltatást nyújt. Csak olyanoknak ajánlott akik szeretik megbecsülik. Akik csupán segédeszközként használják az autót vagy éppen hülyék és csak hajtják az autót nekik jobb választás egy régebbi vw. Mivel annyira igénytelen autók hogy szinte már kiváló.

2016. jan. 11. 19:13
 22/22 anonim válasza:
Ez egy jó részt téves elképzelés, hogy a német alkot nagyot... a volvo leveri mindhárom híres márkát, csak jó típust kell nézni... nekem ne mondja senki, hogy nem jó, ültem már s90-es és xc90-es második generációs kocsikban, a tökéletes kényelem és utazási élmény megtestesítői a svédek.
2017. szept. 29. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!