Szerintetek is a volkswagen a világ legjobb autója?
Előtte egy skoda fabiám volt az is volkswagen motoros.Múlt nyáron vettem egy vw borát és nagyon megvagyok vele elégedve!Vettem rá szép nagy 17-es alú felniket és megy mint a golyó pedig csak 1.6-os!
Hogy lehet hogy a Vw csinálja a legjobb leg megbízhatóbb autókat?A többi gyártó miért él még az őskorban?
És ez nem csak az én véleményem,tavaly is voltam kecskeméten Wanted találkozón és ők is megmondták hogy a világ legjobb autóit birtokoljuk.(mondjuk én hitelre vettem de ha kifizettem enyém lesz.)apróért vettem 1,2misiért.
# 188/193 idejű hozzászóló
Fábiába vw konszern által tervezett motor van!
Egyébként a Mondeod az alsó kategóriába tartozik,160nál többet az nem megy barátom,de versenyezhetünk ha kész lesz a kocsim!
Hogy honnan tudom hogy a legjobb?
Mert tudom meg mondta az elnök is hogy ez a világ vezető autó gyára!
Ülj be egyszer egy Volkswagenbe és rájössz miről beszélek!
Egyébként meg nem kéne személyeskedni a párom sem bántott titeket!
Befejeztem veletek!!!
Ilyen állatokkal nem beszélgetek!
Örüljetek magatoknak én akkor is egy VW-T VEZETEK!!!!!!
1.6 bora lejtőn se éri el a 220-at, na meg óra szerint lehet 220, az a valóságban max.200. 200-at már a suzukik is mennek, nem nagy szám. Inkább arra legyél büszke, hogy 0-100-ig legyorsul téged egy 1.3-as suzuki is.
swift 11s 0-100 bora 1.6 12s.
Hát ez egyre jobb,annyira örülök,hogy visszatért az élet ehhez a kérdéshez... :D
Asszonya 220-at megy,hát ez kész...
lejtőn lefele nagy nehezen épp,hogy megcsípi a 200-at
https://www.youtube.com/watch?v=D-3cS0fcWac
https://www.youtube.com/watch?v=IgvO5WsXmew
"Hogy honnan tudom hogy a legjobb?
Mert tudom meg mondta az elnök is hogy ez a világ vezető autó gyára! "
Szerencsére nem ez a szemét csaló banda a világ vezető autógyára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!