Milyen autót vegyek?
Találtam egy pár használt autót ami eladó. 300.000 Ft-om van rá. Az alábbiak közül megéri valamelyik?
30:
Részletezd már miért nyeli a pénzt az e30/e32/e34 és társai öreg bmw?
1-1,5mFt -tól már tipptopp darabokat találni, ha nem ritkákról van szó(pl. M3, M5 stb.)
Sok 100-200-300Ft ért vásároltban még ott a lehetőség, de ehez hozzá kell locsolni 700-900eFt -t, hogy ez ne évezredekenát, hanem 2-3éven át legyen, így minium havi 30-50eFt amivel számolható.
Hogyha pedig egy átlgos suzuki vagy skoda és egyéb putrimárka árában (mondjuk 1mFt) veszünk öreg Bmw -t nem lesz drága az állagánk a megörzése(kopó alkatrészek).
Nézd meg csak a Kayaba árlitát egy fábiához is 20-25eFt/db a lengéscsillapító meg a régi Bmw be is.
Az pócvágen TI be is 2kiló a kettőtömegű és a régi Bmw be is.
Megnézel egy féktárcsát is legyen a ate, febi, zimmermann, textar, stb. ugyan úgy a régi Bmw re is 10-15e/db és a putri skodára is!
Neked volt régi Bmw -d valaha vagy csak focipálya széléről böfögsz bele? Nekem van és nem költöm rá minden pénzem!
Egy új benzines erős kocsi se fog 10liter alatt eljárni ami közel 2tonna, ez meg fizika. Legyen új bármi ami szívóbenzin sok ccm!
300.000Ft-ért napi 30km-re munkába járni? Én biztosan ilyet vennék:
Egy fokkal jobb mint a Suzuki. Csajozni nem jó meg a haverok előtt menőzni sem. Presztizse nulla. De egy ilyen mellett esélyed van rá, hogy 1 év alatt összespórolj egy vállalható állapotú BMW/Audira, ha az a vágyad.
Ne add fel az álmaidat, ha nagy BMW-t akarsz akkor vegyél majd egyszer olyat, de a Te érdekedbe mondom, hogy nagyzolásból meg műmájerkedésből ne ülj fel a szopórollerre!
Nekem is van egy 5+mFt-os autóm, évi 2-3000km-t ha megyek vele, amúgy a garázsban áll. Mellette van egy pár 100eFt-os sz@rom és ha menni kell a városba meg dolgozni, akkor azzal megyek.
Tudom mi a különbség egy szép drága autó és egy régi olcsó között. De ha ennyi pénzed van autóra, akkor próbálj racionálisan dönteni.
Volt öreg BMW-m (E30 325i) és imádtam! Szóval megértem ha arra vágysz, de én 1mFt-ért vettem és még arra is költeni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!