Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Találtam egy pár használt autót ami eladó. 300.000 Ft-om van rá. Az alábbiak közül megéri valamelyik?

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 14. 22:01
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
42%

A műszefaljába...Lol :D

Atyagatya :D

Figy, ha használt autót nézel...legalább a képet nézzed már meg, urambocsá', hogy áll-e mellette másik 20...mert akkor tuti, hogy bontó alkatrészből rakták össze!

Nő létemre levágom, hogy ebből 2 élből kuka, selejt, roncs vas alkatrész! És akkor az első képre mentem csak rá...

Ha ezen túljutottál, nézd meg, hogy a színek egységesek-e. Ha nem, szintén bontó alkatrész, rossz színezés van a háttérben---> bontóból.

Tróger , minősítetlen munka.

Akkor még a motorról nem is beszéltünk! Valaki el akar valamit adni, a motorháztetőt is felnyitja! És megmutatja.

Például: 4 hónapja vettem egy 11 éves skoda fabia sedan-t, szerviz könyvvel. 730.000-

Eddig ráköltöttem 250.000-t, úgy, hogy a motor kitűnő állapotban van! Megy, mint a meszes, mert rátuningoltam ismerőssel, imádom, soha nem adom el, amíg gurul...

De maradj a földön!

Suzuki swift teljesen jó áron van, leinformálható tulajtól vedd meg, magyar papírokkal.

Nézessétek át együtt a szerződés előtt egy független szervizben.

Átírás: 50-60 ezer lesz!

És kérd meg, hogy mossa le, mielőtt leszállítja neked!

Valamire adó tulaj nem rozogán, köhögve adja oda. Fél tank, kitakarítva....stb!

Nekem ráment 30 ezrem az új üléshuzatokra, klímatakarításra, szőnyegre, porszívóra...de már 1M-t ér, mert pl automatizáltam benne az ablakot, és riasztót is rakattam be. Emellett kapott a skodám egy zsír új car glass szélvédő üveget, aksit, és az autoklubb szervizelte.

2015. dec. 15. 02:42
 22/33 anonim ***** válasza:

Tudod te milyen ritka az ix? Mindene más! A felni se ET20as!

Lehet talalni használhato e34 t 3kilobol de 11ev alatt 1misibe lesz ez boritekolhatom amugy nagyon jo kocsi.

Öreg dizel kocsit nem vennek semmibol se!

Audi ingyen se kellene.

Az otthon szerest meg felejtsd el, mert tobb szaz ezer kell szerszamokra.

Pl. A bmw is olyan hogy a futomun majdnem mindent préselni kell.

Ha van penzed a havi kiadasokra vegyel e34 t de egy jobbat.

Amugy a ,koltsegmentes, e34 az 8kilotol kezdodik!

2015. dec. 15. 07:48
 23/33 anonim ***** válasza:
Én azon a véleményen vagyok, hogy ennyi pénzért az az 525-ös BMW már úgy is megérte, ha dísznek tartanám csak az udvaron. Én bizony megvenném, aztán lenne vele ami lenne, persze úgy hogy normális autóm is van mellette.
2015. dec. 15. 09:18
 24/33 A kérdező kommentje:
Nagy kár, mivel imádom ezeket a régi fajta "kocka" BMW-ket és Mercedeseket. De ha azt mondjátok hogy pénztemetők akkor hagyom inkább a fenébe őket.
2015. dec. 15. 11:32
 25/33 anonim ***** válasza:
ennyiből jó kis turbódízelt vegyél,vagy egy biciklit
2015. dec. 15. 11:46
 26/33 anonim ***** válasza:

21.

hát igen nőknek jó a skoda fabia, de én tuti nem vennék skodát, egy 200 ezres klímás BMW többet ér, még 20 évesen is. mert lehet 200 ért jó BMW-t venni.

2015. dec. 15. 12:08
 27/33 anonim ***** válasza:

Nem pénztemetők, vagyis kinek mi a pénztemető.

Nekem is e34 van de a linkelt IX t maximum bontani hoznám el papírok nélkül és nem 200ért!

Annyit nemadnék érte!

Türelemmel ki kell fogni a jót.

2015. dec. 15. 12:34
 28/33 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

[link]

Képről 6kiló alatt ez a 3db. amit megnéznék, aztán lehet élőben ezek se érnek ennyit...

Ezekben kép alapján látok reményt!

2015. dec. 15. 12:42
 29/33 anonim ***** válasza:

21: te úgy elvagy tájolva, mint iránytű a mágneses viharban!

7kilóért ajálgatni egy ruppotlan skodát ami elől kapar, hátul füstöl :) Meg olyan csodálatos tanácsokad adtál...

Képzeld én lemosás nélkül vettem a kocsim és kb. 6liter volt a tankban meg törött is volt de az eladó becsületesebb volt mint sok olyan aki hozzád hasonló trükkel csalogatta a vásárlát és 2X ennyiért volt olyan ami ennyit nem ért amiért ezt vettem!

Nő létedre maradj csak a konyhában!

2015. dec. 15. 12:49
 30/33 anonim válasza:
Komoly vasarlo lehecc, ha itt mondjak meg higy ezek csak viszik a penzt, elemnyt max abban fognak adni, mikor fizeted a ket kilokat a szervizben, ha kapsz alkatreszt egyaltalan. Munkaba jarashoz szovegeden meg szakadok a rohogestol apukam. Neked statuszszimbolum kell, nem auto, amolyan minden az egyben dolog. Ezek meg veletlenul sem ebben az arfekvesben kezdodnek. :D keress olyan 3-4millatol kabe ha statusz kell. :D
2015. dec. 15. 12:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!