Milyen autót vegyek?
Találtam egy pár használt autót ami eladó. 300.000 Ft-om van rá. Az alábbiak közül megéri valamelyik?
Ez attól függ, hogy mennyi lenne a keret az üzemeltetésükre is.
Ha nincs igazán keret, akkor nem ajánlatos ilyen kocsikat venni, pláne ennyiért, csak akkor ajánlatos ha kereted van rá, illetve van is kedved/tudásod hobbiként bütykölgetni őket és helyre pofozni.
Ezek mind Suzuki áron vannak, nem véletlen.
Hacsak nincsen valami fatális hibája fent tudnám tartani.
Otthon szervizelni lenne kedvem csak szaktudásom nincs. (egyenlőre)
Kedves második válaszolónak üzenném: Szerintem meg a válaszadást kellene egy bizonyos IQ szinthez kötni. A többieknek pedig köszönöm a gyors választ!
Most komolyan te ugatod le a kettes válaszolót?!?Már ne haragudj,de tényleg te végig olvastad egyáltalán ezeket a hirdetéseket?!?!
Ez gyakorlatilag egy újabb szarból várat kérdés!Ha minden áron ilyen 30 gazdás lefingott exprémium szarokkal akarod megsz0patni magad százé' meg kéccázé' akkor hajrá!Ha nem baj mi ehhez érdemben nem aszisztálnánk!
"Hacsak nincsen valami fatális hibája fent tudnám tartani."
Nem baj,hogy az első bmw-ben se motor,se váltó,se hajtás nincs?!?!
Az A4-re ránézni is rossz!Azon a sofőr ülésen szerintem már egy komplett sintértelepnyi kutya megfialt!
Az E30.....arra inkább nem is mondanék semmit olyan kotú!
Azt a stratus-t meg mire lepapírozod csak az vagy 300 pezó
"Otthon szervizelni lenne kedvem csak szaktudásom nincs. (egyenlőre) "
Akkor mégis mit akarsz rajta szervizelni?!?!Mert ezek a lomok hidd el adni fognak munkát,és nem csak annyit hogy néha napján fel kell töltened az ablakmosó folyadék tartályt!
van egy eladó skoda favoritom, adok hozzá egy szezont futott nyári és téli gumiszettet is
rá kell költeni a váltójára munkadíjjal együtt kb 10ezret, meg a tetőablakot le kell szigetelni
átírás és biztosításkötés után meg marad 150 ezred tankolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!