Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vegyek?

Milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés

Találtam egy pár használt autót ami eladó. 300.000 Ft-om van rá. Az alábbiak közül megéri valamelyik?

[link]

[link]

[link]

[link]

2015. dec. 14. 22:01
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Ez attól függ, hogy mennyi lenne a keret az üzemeltetésükre is.

Ha nincs igazán keret, akkor nem ajánlatos ilyen kocsikat venni, pláne ennyiért, csak akkor ajánlatos ha kereted van rá, illetve van is kedved/tudásod hobbiként bütykölgetni őket és helyre pofozni.

Ezek mind Suzuki áron vannak, nem véletlen.

2015. dec. 14. 22:07
 2/33 anonim ***** válasza:
86%
Egy újabb gyökér. Az első bmw-hez motort sem adnak te agyhalott.
2015. dec. 14. 22:12
 3/33 anonim ***** válasza:
Nem vennék ilyen jellegű kocsikat. Hidd el, hogy a gatyádat is rá fogod költeni. Nézz egy kicsi kocsit max 200k-ért és aztán vidd el a szerelőhöz. Úgyis ott fogsz hagyni legalább egy 100-ast, mert az ilyen olcsó kocsik nem véletlenül ilyen olcsók.
2015. dec. 14. 22:14
 4/33 anonim ***** válasza:
sírni fogsz ha nem az Audit veszed. legjobb.
2015. dec. 14. 22:17
 5/33 anonim ***** válasza:
Tuti, hogy egyik hirdetést sem olvastad el.
2015. dec. 14. 22:18
 6/33 A kérdező kommentje:

Hacsak nincsen valami fatális hibája fent tudnám tartani.

Otthon szervizelni lenne kedvem csak szaktudásom nincs. (egyenlőre)

Kedves második válaszolónak üzenném: Szerintem meg a válaszadást kellene egy bizonyos IQ szinthez kötni. A többieknek pedig köszönöm a gyors választ!

2015. dec. 14. 22:20
 7/33 anonim ***** válasza:
300.000 ert BMW? Hol élsz? Felejtsd el ha nem akarsz százezreket rákölteni. Biztos mind tekerve van...
2015. dec. 14. 22:34
 8/33 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan te ugatod le a kettes válaszolót?!?Már ne haragudj,de tényleg te végig olvastad egyáltalán ezeket a hirdetéseket?!?!

Ez gyakorlatilag egy újabb szarból várat kérdés!Ha minden áron ilyen 30 gazdás lefingott exprémium szarokkal akarod megsz0patni magad százé' meg kéccázé' akkor hajrá!Ha nem baj mi ehhez érdemben nem aszisztálnánk!

"Hacsak nincsen valami fatális hibája fent tudnám tartani."

Nem baj,hogy az első bmw-ben se motor,se váltó,se hajtás nincs?!?!

Az A4-re ránézni is rossz!Azon a sofőr ülésen szerintem már egy komplett sintértelepnyi kutya megfialt!

Az E30.....arra inkább nem is mondanék semmit olyan kotú!

Azt a stratus-t meg mire lepapírozod csak az vagy 300 pezó

"Otthon szervizelni lenne kedvem csak szaktudásom nincs. (egyenlőre) "

Akkor mégis mit akarsz rajta szervizelni?!?!Mert ezek a lomok hidd el adni fognak munkát,és nem csak annyit hogy néha napján fel kell töltened az ablakmosó folyadék tartályt!

2015. dec. 14. 22:36
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Inkább én vennék 100.000-ért egy Ladát és még 200-at ráköltenék és már valami alakulna...de szerintem neked csajozni kellene a kocsi, ugye?
2015. dec. 14. 22:37
 10/33 anonim ***** válasza:
78%

van egy eladó skoda favoritom, adok hozzá egy szezont futott nyári és téli gumiszettet is

rá kell költeni a váltójára munkadíjjal együtt kb 10ezret, meg a tetőablakot le kell szigetelni

átírás és biztosításkötés után meg marad 150 ezred tankolni

2015. dec. 14. 22:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!