Égő az, ha egy gazdag ember takarékos autóval jár?
John_McClane nevű felhasználó válasza:
Te meg egy tipikus f...kalap vagy tipikus magyar,rögtön leszólod a másikat aki nem ért veled egyet még a linkjeidet követően sem sajnálom,hogy élő tapasztalatra alapoztam amit írtam.
Én nem leszóltalak, csak feltűnt, hogy nem érted amit írok. Gondoltam rákérdezek, hogy pazaroljam tovább az időm feleslegesen vagy inkább hagyjam.. :D
"sajnálom,hogy élő tapasztalatra alapoztam amit írtam."
Nekem úgy tűnt, hogy az ismerőseid bemondására alapoztál. Szerinted a "linkjeimben" szereplő több mint 2200 ember összes rögzített tankolása, óraállással, liter,deci üzemanyaggal, kúttal, használati móddal az nettó hülyeség, igaz ? :D Ahogy az ujságirók tesztfogyasztása is, mert neked azt mondták az ismerőseid... :D
Hát én feladom.
"Én nem leszóltalak, csak feltűnt, hogy nem érted amit írok."
Én értem amit írsz,én is olvastam már ilyen adatokat pl motoroknál de nekem pl a saját motoromon nem pont az jött ki mint amit mások pl külföldön írtak erről a motorról,pedig én is kb úgy hajtottam,amúgy meg a nem leszólás meg ferdítés mert le butáztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!