Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Égő az, ha egy gazdag ember...

Égő az, ha egy gazdag ember takarékos autóval jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem rengeteg pénze van bármit megengedhetne magának akár a ma divatos audi a6,a8,vagy bmw 5/7 vagy mercedes vagy akár ferrari vagy bármit,de mégis egy olcsóbb autót vesz a hétköznapiak közül és mondjuk el jár 4literes fogyasztással.
2015. szept. 4. 10:07
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:

John_McClane nevű felhasználó válasza:

Te meg egy tipikus f...kalap vagy tipikus magyar,rögtön leszólod a másikat aki nem ért veled egyet még a linkjeidet követően sem sajnálom,hogy élő tapasztalatra alapoztam amit írtam.

2015. szept. 8. 23:39
 32/35 anonim ***** válasza:

Én nem leszóltalak, csak feltűnt, hogy nem érted amit írok. Gondoltam rákérdezek, hogy pazaroljam tovább az időm feleslegesen vagy inkább hagyjam.. :D

"sajnálom,hogy élő tapasztalatra alapoztam amit írtam."

Nekem úgy tűnt, hogy az ismerőseid bemondására alapoztál. Szerinted a "linkjeimben" szereplő több mint 2200 ember összes rögzített tankolása, óraállással, liter,deci üzemanyaggal, kúttal, használati móddal az nettó hülyeség, igaz ? :D Ahogy az ujságirók tesztfogyasztása is, mert neked azt mondták az ismerőseid... :D

Hát én feladom.

2015. szept. 8. 23:56
 33/35 A kérdező kommentje:

"Én nem leszóltalak, csak feltűnt, hogy nem érted amit írok."

Én értem amit írsz,én is olvastam már ilyen adatokat pl motoroknál de nekem pl a saját motoromon nem pont az jött ki mint amit mások pl külföldön írtak erről a motorról,pedig én is kb úgy hajtottam,amúgy meg a nem leszólás meg ferdítés mert le butáztál.

2015. szept. 9. 00:16
 34/35 anonim ***** válasza:
nem mindegy,hogy ki hogy használja és hol az autóját.1.9 TDI 110LE ről lesz szó,amikor csak 80-90 el kell menni és lehet menni max és falukban tötymörögni és tényleg nem nyomom neki,csak normálisan 3.8l/100km mentem el.viszont pályán 120-130 al 5.5 a fogyasztása.130-140 meg 6 liter.Tehát lehet extrém alacsony fogyasztásokat kihozni,csak nem mindegy,hogy hol és hogyan.Újabban egyre többet találkozok a csak 5-6 litert fogyasztó benzines ignisekkel,de már az őrületbe kergetnek,hogy mindehol csak szivárognak aztán verik a mellüket,hogy az övöké elmegy 5literből.JAA de hogyan?!
2015. szept. 9. 21:02
 35/35 A kérdező kommentje:
Hát a benzines az más tészta,én 6,5 liter/100km ből szoktam vegyesben eljárni 1,6 os 110 lovas benzinessel,nem próbáltam igazán kevesebbet kicsikarni,bár tolhatnám is akkor elérhetném a 0 liter fogyasztást is :) a dízelektől csak a fogyasztást irigyelem semmi mást.
2015. szept. 10. 00:04
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!