Miért vesz pár ember nagyon erős sportkocsit, amikor nem is áll olyan jól anyagilag, mint a gazdag emberek?
Ez a szenvedélye? Pl nincs még háza valakinek ,a szüleivel él, de az összegyűjtött pénzén vesz egy új M5-ös BMW-t, vagy S8-as Audit, stb, és azt csinosítgatja.
Az átlag emberek úgy gondolkodnak, hogy úgy sem tudnák kihasználni, de aki ezt veszi az azt mondja, hogy ő ki tudja használni, van olyan út, és sokkal biztonságosabb is, mint a gyenge autók.
Mikor fertőződik meg az ember, hogy ilyen autómániás legyen? normális dolog ez?
Azért azt megnézném, hogy valaki egy új M5-ös BMW-t, vagy S8-as Audit vesz és még a szüleinél lakik. Egy ilyen autót még hitelre is elég nehéz dolog elhozni. Szerintem ilyen nincs.
Olyan lehet, hogy a szülőkkel lakik, 20 éves, apu és anyu által adott pénzt kiegészítve vesz 1-2 milliós autót, ami természetesen sportautó, könnyű, erős, gyors, dögös, csajozós legyen, ami nem fogyaszt üzemanyagot és a fenntartása fillérekbe kerüljön.
Az ilyen általában pont, hogy nem autómániás. Az autómániás nem itt kérdezi meg, hogy mit vegyen, hanem tudja, mit akar. Igen, normális dolog. Van, aki akvarizál, van, aki hobbibarkácsoló és van, aki autómániás.
Utolsó itt nem az a gond hogy az autózás a hobbija hanem az hogy olyan ember aki nem teheti meg és gyűjtöget évekig azért hogy egyszerre kiszórjon 20 millát egy új 5 BMW ért vagy S( audiért.Holot a feléből már lehet majdnem ugyan olyan jó autót venni full extrásan.Ami szintén nagy kényelmes biztonságos autó csak annyi hogy a BMW és az audi embléma hiányzik az elejéről,mellesleg még egy házra is marad mellette!
De mindenki azt csinál amit akar én biztos nem baxnám el a 20-25 millás megtakarításomat egy autóra!
#5-ös. Olvasd el a kérdést még 1x, viszonylag új autókra gondolt a kérdező, nem a 15 éves kocka dizájnra. Most írta is, hogy 6 millió körüliekre gondolt.
Erre mondják azt, hogy ha csendben maradtál volna, okos maradtál volna.
A 6 milliósokra sem igen van pénzük a szülőkkel élőknek, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!