Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Égő az, ha egy gazdag ember...

Égő az, ha egy gazdag ember takarékos autóval jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem rengeteg pénze van bármit megengedhetne magának akár a ma divatos audi a6,a8,vagy bmw 5/7 vagy mercedes vagy akár ferrari vagy bármit,de mégis egy olcsóbb autót vesz a hétköznapiak közül és mondjuk el jár 4literes fogyasztással.
2015. szept. 4. 10:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"egy olcsóbb autót vesz a hétköznapiak közül"

Golf7 ? Az igen...

2015. szept. 5. 10:53
 22/35 A kérdező kommentje:

ma 10:47

Ez jó :D az audinál felsoroltad,csak ez meg csak az meg amaz a drágább csak de olyan olcsó fenntartani mégis mint egy hétköznapibb autót :D

2015. szept. 5. 23:05
 23/35 anonim ***** válasza:

Szerintem a kettő nem zárja ki egymást. A prémium gyártók új autói simán hoznak olyan fogyasztást, amitől egy 1.6-os F Astra s3ggre ül.

A hétköznapi autók közül egyikkel sem fogsz eljárni 4 literrel. A Lupo 3L és az A2 3L tudja hozni ezt az alacsony fogyasztást. Egy két SDI, és kis teljesítményű TDI,HDI stb-ből lehet még kicsikarni 5 liter alatti értéket.

Azért legyünk őszinték, egy új A3/A4 TDI vagy egy 320d is simán elmegy 5,5 literrel ha ésszel hajtod, a hibridek meg főleg. Abszolút nem zárja ki egymást, hogy egy autó új, qrvadrága és egyben takarékos is legyen.

2015. szept. 6. 00:46
 24/35 A kérdező kommentje:

John_McClane nevű felhasználó válasza:

Na ez mekkora bődületes marhaság amit az elején leírtál,hogy egy hétköznapi autó nem megy el 4 literből,egy ismerősöm ford focus kombija ami nem prémium dízel és 4 literből simán el megy akkor több ismerősöm dízel renault fluence autója el megy simán 4 literből,sőt volt aki még lájtosabban hajtva kicsikart 3,8 litert.Tehját egy hétköznapi autó simán megcsinálja.

2015. szept. 6. 10:11
 25/35 anonim ***** válasza:

OKé. Akkor gondolom ez a 2215 ember hasudik, amikor a tankolást beregisztrálja:

[link]

Ahogy ez a 17 Fluence tulaj is :

[link]

Sőt gondolom a gyári adat és a teszt fogyasztás sem igaz:

[link]

[link]

Szerintem maradjunk annyiban, hogy ha az átlag használat nem azt jelenti, hogy 90-eszel kamion mögött szélárnyékban, akkor egy nettó 1400 kilós kombi nem fog 4,5 alatt fogyasztani.

De itt a spritmonitor toplistája:

[link]

Persze ez is hülyeségekből tevődik össze... :D

Szóval maradjunk szerintem annyiban, hogy egy hétköznapi autó nem megy el 4 literből ( 4 literből az azt jelenti 4 liter alatt. A 4,8 már nem fér bele a 4 literbe ). Az 5-5,5 literes fogyasztást meg lehet hozni hasonló méretű prémium autóval is, és ha van korpa akkor inkább mindenki abban mereszti a seg gét, nem Fluenceben :D

Az a cink, hogy a Focus kombi és egy 320D közül a 320d a nehezebb, ha kell van benne másfélszer annyi powaaa és mégis csak 2 decivel eszik többet átlagban :D

2015. szept. 6. 19:35
 26/35 anonim ***** válasza:
Kérdező igen, Volvo!
2015. szept. 7. 00:26
 27/35 A kérdező kommentje:

John_McClane nevű felhasználó válasza:

Na akkor írd le pontosan,mi az a nem átlag autó ami 4 litert eszik pl és eddig dízelekre gondoltam.Én magán emberek véleményeit mondtam kinek mennyi a fogyasztás akár mit is állítasz ismerősöm a focus kombival akkor is 4 literből jár el max 4,5 liter,normál tempóban.

2015. szept. 7. 02:22
 28/35 anonim ***** válasza:
Ha megnézted a linkeket és sikerült megérteni amit írok akkor rájöttél volna,hogy nem én álítom,hanem 2000+ TDCI Focus tulaj.Nekem is van ismerősöm aki szerint az 1.7td Astra 3.3litert eszik...nem kell minden hülyeséget elhinni. Az meg majdnem kizárt,hogy valaki normál használatnál a gyári fogyasztás alá menjen,főleg ennyivel... :) Javaslom ismerősöd is reggeljen a spritmonitorra,egy rakás autót letaszíthat a toplistáról ( amit szintén linkeltem ).
2015. szept. 8. 13:52
 29/35 A kérdező kommentje:
Én nem a 2.0 res dízel focusról beszéltem pl
2015. szept. 8. 22:57
 30/35 anonim ***** válasza:

Ne haragudj meg, de te szörnyen buta vagy.

Ott linkeltem korábban az 1.6TDCI Focusok fogyasztását, a felhasználók által regisztráltat is és a gyári illetve teszten mért adatot is.

A 2000+ az nem a köbcentire vonatkozott, hanem a linkben szereplő több mint 2000 fő 1.6TDCI Focus tulaj átlagára.

Most te el is olvasod amit az embert ír/linkel neked, vagy csak dobálod itt a szavakat egymás után, azt lesz ami lesz?

2015. szept. 8. 23:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!