Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Égő az, ha egy gazdag ember...

Égő az, ha egy gazdag ember takarékos autóval jár?

Figyelt kérdés
Úgy értem rengeteg pénze van bármit megengedhetne magának akár a ma divatos audi a6,a8,vagy bmw 5/7 vagy mercedes vagy akár ferrari vagy bármit,de mégis egy olcsóbb autót vesz a hétköznapiak közül és mondjuk el jár 4literes fogyasztással.
2015. szept. 4. 10:07
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne már égő?

Mondjuk a baráti társaságától is függ, ha a rokonságnak, barátoknak Audi A8 van V8 benzinnel, meg hasonlók, akkor lehet, hogy fikázni fogják. Egyébként abszolút nem égő, ismerek olyat, aki k**va gazdag, de pont úgy él, mint más átlagember, és nem vág fel, 10 éves takarékos autóval jár, és kis takaros házban él. Persze vitatható ez, én is ha sok pénzem lenne, vennék drága autót, de ehát sokfélék vagyunk.

2015. szept. 4. 10:11
 2/35 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy égő, én gazdag vagyok a többi magyarhoz képest. Valamiért az van bennük, hogy ha van drága cuccod, akkor mindent megvehetsz pfff
2015. szept. 4. 10:13
 3/35 A kérdező kommentje:
Csak itt mifelénk azt látom,hogy a gazdagok halmozzák a drága autókat már lassan azt sem tudják mit vegyenek mivel járjanak,olyan mintha versengés és magamutogatás lenne,a fentebb leírtaknak megfelelőt még nem láttam,csak gondoltam megkérdezem kinek mi lenne a véleménye.
 4/35 anonim ***** válasza:
69%
Attól, hogy gazdag valaki, nem feltétlenül hülye. Ha az autó csak céleszköz, ésszerű egy megbízható olcsóbbat tartani. Ha az autó presztízs akkor meg ugyis bmw kell:)
 5/35 A kérdező kommentje:
És pl miéert csak a bmw presztizs meg miért presztizs mivel a szó jelentése erkölcsös elismertség,mifelénk a gazdagok meg erkölcstelenek még is halomra vannak a bmw k
2015. szept. 4. 10:17
 6/35 A kérdező kommentje:
Nekem ma már egyik autónak sincs presztizs értéke mivel csupa csaló magyar meg cigány üldögél bennük,nekem ezek a luxus autók nem jelentenek semmit sem,egy átlag autót többre becsülök.
2015. szept. 4. 10:18
 7/35 anonim ***** válasza:
82%
Egyáltalán nem égő, sőt. Az amerikai sztárok közül is rengetegen járnak hibridautókkal, pedig ők aztán nyugodtan megtehetnék, hogy százmilliós sportkocsikban csapassák. De ha valaki gazdag és mindenáron villantani akar amellett, hogy környezetbarát és takarékos járműben gondolkodik, akkor vegyen Teslát.
2015. szept. 4. 10:35
 8/35 anonim ***** válasza:
A Teslakról csak óvatosan, mert a Tesla Model S otthagyja akármelyik BMW-t, láttam egy videót, hogy a Ferrari is alig bírta otthagyni. Meg amúgy is az egy drága autó. Én ha dúsgazdag lennék, vennék egy Teslát is, az tuti, aztán mondjon ki mit akar.
2015. szept. 4. 10:42
 9/35 A kérdező kommentje:

ma 10:35

A hybrid autók is a milliomosoknak készülnek,vagyis legalább is itthon csak azok engedhetik meg maguknak,legyen az akár csak egy olcsóbb modell is.

2015. szept. 4. 11:03
 10/35 anonim ***** válasza:
51%

most akkor mire is irányul a kérdés???

Az gáz-e ha valakinek van mondjuk 1 milliárdja és suzukival jár?igen gáz.Miért?Mert akkor még a családjára sem gondol és senki másra sem,mert egy biztonságos autót,ha valaki meg tud fizetni,fenn tudja tartani akkor miért ne tegye meg?

2015. szept. 4. 11:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!