Égő az, ha egy gazdag ember takarékos autóval jár?
ma 18:24
Azért kíváncsi lennék arra a fullos autóra,ennyi erővel én is gazdag vagyok pedig átlagos autóm van ami nekem fullos és 6,5 literből el járok.
Nem 14-es vagyok
De például egy új Audi A6 a létező összes extrával, viszont 2.0 TDI-vel szerelve elvan 6-7 literrel, és egy ilyennek a fenntartása is teljesen átlagos.
Kedves kérdező!
Fullos, ahogy írtam! Mellesleg svéd, szalonból!
És imádom!
Tudod lehet okosan összerakni egy autót! ;)
tegnap 22:33
Tehát azt mondod pl az álltalad említett audit fent lehet tartani annyiból mint pl mondjuk egy reault meganèt vagy egy wolksvagen golfot vagy ilyesmi átlagos autót?
ma 03:29
Akkor neked vagy volvod van vagy saab od.
"Tehát azt mondod pl az álltalad említett audit fent lehet tartani annyiból mint pl mondjuk egy reault meganèt vagy egy wolksvagen golfot vagy ilyesmi átlagos autót?"
Az első 300 ezer kilóméteren mindenképpen. Ugyanaz a 2.0 TDI van például az említett Golfban is, mondjuk ha turbót kellene cserélni, jó eséllyel az az Audiba is ugyanannyiba kerül mint a Golfba. Ami drágább az Audinál, az a futómű, meg az elektronika. De például ha 10 év után elromlik az elektromos tökvakaró, szerintem anélkül is el lehet élni. Sokan azzal jönnek hogy a sok extrával csak a nyűg van. Szerintem nem, ha elromlik, elromlik, annyival kevesebb extra lesz az autóban. Ja igen, és ami még drágább az Audihoz, azok a karosszériaelemek, vagy a lámpák ha törnek például, de ez egy Golf 7-nél sem filléres tétel.
Amúgy az Audi csak egy példa volt, van még rengeteg hasonló példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!