Ez a tuningolt 2107-es Lada megér 5-6 milliót?
Éreztem, hogy nem fog mindenkinek tetszeni, bár arra nem számítottam, hogy mindenki le fogja húzni. :D Megértem, ha sokaknak nem tetszik, mert ízlések és pofonok. De biztos vagyok benne, hogy sok olyan ember van, akinek bejön. Ahogyan nekem is. A kinézetével kapcsolatban nekem is annyi kivetnivalóm van, hogy valóban megültethették volna egy kicsit. Ha az oldalára nézek, feltűnik, hogy túl magas ahhoz képest, hogy mennyire meg van dobva optikailag az egész. Ezt leszámítva nekem nagyon tetszik. Függetlenül attól, hogy itt most senkinek nem tetszik, azért az szerintem látszik rajta, hogy valóban sok időt fordíthattak rá és nem éppen egy kókány munkának néz ki. Más kérdés, hogy valakinek tetszik-e a végeredmény vagy nem. Egy jól megtervezett és igényesen megépített épület sem jöhet be mindenkinek. :DDD Valaki nem tud róla jót mondani, valaki meg dicséri. Oké, most erre jön a válasz, hogy de hát ez nem igényes, hanem igénytelen... Ahogy írtam, ízlések és pofonok. Nekem nagyon tetszik.
Az ára viszont valóban vicc. Írják, ha nem talál gazdára, akkor szeptembertől egy gyűjtőhöz kerül. Szerintem ez lesz a sorsa, mert kötve hiszem, hogy ennyit bárki fizetne érte. Egyébként ha az árának a 10-szeresével rendelkeznék, akkor ez az 5 millió aprópénz lenne érte és akkor szerintem megvenném, még akkor is, ha maximum 2-3 millióra értékelem. :D De mivel ez a veszély soha nem fenyegetett és nem is fog, hogy ennyi pénzem legyen, így ez a kocsi sem az enyém lesz. :)
Ez az autó egy vicc, ezzel már a Nyírségben sem lehetne csajozni.
Akkor már vegyél 1-1,5 millióért egy E46-os BMW-t, ha csak a csajozás a cél, azzal még tökéletesen lehet hülyíteni az "olyan" lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!