Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ez a tuningolt 2107-es Lada...

Ez a tuningolt 2107-es Lada megér 5-6 milliót?

Figyelt kérdés

Íme: [link]

Nagyon prímán néz ki, de ez szerintem túlzás. Maximum 2 millió.

2015. aug. 22. 23:54
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Lehet,hogy az alkatrészek,meg a ráfordított idő benne van több millióban,de szerintem irtózatosan ocsmány az egész.

Jelzem mégegyszer,hogy: SZERINTEM!

Giccses,csicsás,ormótlan,izléstelen,még annyi esze sem volt az építőnek,hogy leültesse,szóval egyenesen hányinger ez a Lada.

A 90-es években volt ez divat,mindenféle fröccsöntött szeméttel teleaggatni a keleti kocsikat.

A dádék jártak ilyen f 0 s-okkal.

Erre semmilyen csaj nem fog bukni,maximum valami ruppótlan csikkes rida egy zsákfaluból.

A mai járműdivat,és izlésvilág mércéjével nézve ez a kocsi nem ér 100 ezernél többet,mert égés kimenni vele az utcára.

Nagyon sajnálom az építőt,aki valószínűleg egy ügyeskezű szakember,de hogy egy ilyenre elcseszni az időt,maga a katasztrófa.

Szóval szerintem felejtsd el,ha nem akarsz bukni,meg égni!

2015. aug. 23. 09:34
 12/23 anonim ***** válasza:
Szerintem egy pár százezres Lada, aminek a motorjára ráköltenek még félmilliót sokkal többet ér ennél.
2015. aug. 23. 09:39
 13/23 anonim ***** válasza:

Nem.

Ha már Lada, akkor egy gyári állapotút, vagy legalábbis gyári kinézetben szépen restaurált példányt vennék.

Ezekkel az idétlen toldatokkal, meg ledes karácsonyfa szarságokkal bohócot csináltak szerencsétlen autóból. Nagyon ízléstelen.

Ezen kívül hiába aggatnak rá minden csiricsáré csicsát, attól ez még egy 30-40 éves technika lesz.

2015. aug. 23. 09:40
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Idétlen spoilerek,+Mp3 lejátszás hűha..ez megér 5 milliót..

A felnik képviselnek némi értéket az autón..

2015. aug. 23. 09:57
 15/23 dirtboy ***** válasza:
70%

sosem értettem ezt a nagy ladamániát,egy rakatpénzből ki lehet belőle hozni annyi lovat mint más autónál alapból van.

nemrég 4millás ladát mutattak be egy találkozón,130lóerő és 100as benzinből kér 100km-en 30litert,kössz

inkább vett volna a srác egy 10éves subaru imprezát,az nem csak fiatalabb de jócskán erősebb is és még 30liter 100as benyát sem kér 100on.

2015. aug. 23. 10:28
 16/23 dirtboy ***** válasza:
100%
ja és én mint autóhifi mániás kész vicc a leírásban hogy komoly hifi, aztán meg bent figyel egy koax hangszóró meg egy ócska mac audió nyomó.
2015. aug. 23. 10:29
 17/23 Petya183 ***** válasza:
78%
Azt ezzel milyen csajt szedsz fel ? :D Elmész egy nagyobb városba kirakod a könyököd azt felszedsz pár muffot ? Ja rád se néznek meg azt veszed észre hogy egy BMW leviszi a könyököd (amivel épp csajoznak) . Csajozos verda ... :D azok a tolólapok elöl hátul valami katasztrofák...Ha kivülröl ocsmány akkor alapbol senki (föleg nem a csajok) még csak le se szarják hogy neked 20millába is van ...5 millából veszel ugyanugy hátsó kerekes BMW-t. Sőt vegyél 3ér és 2-t félre az alkatrészekre , kb 2-3 évig elég lesz csajozásra de egy LADA???? Azt már csak rallyba akarom látni máshol nem
2015. aug. 23. 11:32
 18/23 anonim ***** válasza:
49%

Ezért épeszű ember nem ad tízezer Ft-nál többet,és ezt halál komolyan írom!

Többe kerül kivonatni,és leadni a bontóba,mint az egész tragacs.

2015. aug. 23. 11:44
 19/23 anonim ***** válasza:
A lokhárítók meg a kuszobok nélkul nekem 350-et érne, de ebben a formában semmiképpen.
2015. aug. 23. 13:42
 20/23 anonim ***** válasza:
Madonna A félresiklott restaurálás. Látszik, hogy benne van a tudás és az óra de a végén valamelyik ... nagyon sokat akart, amiből bohóctaliga lett. Kár.
2015. aug. 23. 14:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!