Ez a tuningolt 2107-es Lada megér 5-6 milliót?
A leírás alapján sem látok benne semmi extrát, amiért ez 5 millát érne. Ráadásul ocsmány is.
Ennyiért már gépkönyves VFTS-t lehet venni - kettőt :D
Szerintem nagyon karajul néz ki, igazi csajozós verda. :P :D De tényleg elég menő, nekem bejön. :) Szépen tele is pakolták minden szir-szarral. Elhiszem azt is, hogy minden zsír gyári új benne és azt is, hogy sokat melóztak vele. Szerintem ez egy nagyon jól megépített egyedi autó, nekem nagyon bejön. De sok munka és egyediség ide vagy oda, szerintem ennek 2-2.5 millió a reális ára. Maximum 3 millió, de az már nagyon plafon. 5-6 irreális nevetséges ár, kivéve akkor, ha a NASA űrkomputerét is beleszerelték, illetve ha beindítva megkérdezi tőlem az autó, hogy kérek-e egy kávét, amire ha igennel felelek, akkor nyomban meg is főzi nekem...
Amúgy én a sima OT vizsgás Ladákért is sokallom az értük kért árat. Azok többnyire 1.5-2 millió körül vannak. Akármennyire tiszták és szépek, mégiscsak egy sima 30+ éves fapados Lada, semmi több, akármennyire is vigyázva lett rá. Azok megérnek maximum 1 milliót. Míg ez a tuningolt gép 2-2 és felet maximum, de csak azért, mert valóban nagyon egyedi és újszerű benne minden.
"nagyon karajul néz ki, igazi csajozós verda. :P"
Hol a hortobágyi tanyavilágban? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!