Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálják meg úgy az...

Miért csinálják meg úgy az autókat hogy 40-el ütközök és darabokra szakad?

Figyelt kérdés
Olyan mintha direkt úgy terveznék hogy mindentől szétmennyen. És ne jöljön senki nekem azzal hogy a soför biztonsága mert nem hiszem hogy 1 roncsba ahol 100 szilánk beléd áll jobban túléled mintha csak behorpadna kicsit és még menne is az autó utána szerelő nélkül. egy 40-50-es tempóval való ütközést még bírhatnának az autók egy-két horpadással úgy hogy utánna szerelő nélkül ismegy csak nem csillog olyan szépen.

2015. jan. 25. 16:01
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
na jó, szerintem ez itt trollkodik, ennyire sötét nem lehet senki.
2015. jan. 26. 16:46
 52/55 anonim ***** válasza:
88%
Úgy látom, #51-es, ritkán jársz ezen az oldalon. :))
2015. jan. 27. 13:13
 53/55 A kérdező kommentje:
Érdekes ez a gyerek se írt "okosabbat" mint én még se írják ki neki hogy pszichológusnál a helye: http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__645..
2015. jan. 27. 23:03
 54/55 anonim ***** válasza:
Azért van különbség a között, hogy kiírunk egy buta kérdést és a között, hogy egy nem buta kérdés kiírása után elmagyarázzák neked, hogy miért nem jó és te ezt simán nem érted meg és ötödjére is kötöd az ebet a karóhoz.
2015. jan. 28. 01:04
 55/55 A kérdező kommentje:
Igaz XD
2015. jan. 28. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!