Szerintetek mit csináljak a motor fel ujitásom kb 60 bol meg van de nem teljesen mert még a szerelö nem mondot konkrétumot lehet több lesz de viszont van egy motor a bontoban!?
Az előbb még 150.000 lett volna, most már csak 60.000? Lövöldözöl a vakvilágba a "szerelőddel" együtt. Szerintem add el az autót és járj busszal.
Egyébként a vezérműszíj nélkül indítózás után én tuti motort cserélnék. Olyat nézz ami kipróbálható és van beépítési garancia
Motorgenerálnál 50 körül áll me csak a munkadíj...
Megadhatnád a szerelőd számát xD
Jol ertem a vezerles szakadt, ha nem ut ossze csak uj vezerles kell ha osszeut a kovetkezok mind lehetnek
Gorbult, csavavarodott fotengely
Gorbult veztengelyek
Kopott szelepvezeto
Gorbult szelep
Roncsolodott szelepfeszek es dugattyu
Gorbult, zomult hajtokar
Meg minde. Siklocsapagy kaphatott a legszebb amikor a veztengelye maga a hengerfej anyaga es a gorbe tengely miatt megnot az illesztes a feszekben
50 alatt a legkonnyebben szerelheto motort se szedem ki, szerelem be, mosok el mindent es kimerek mindent szetszerelve.
Tomiteskedzlet is minimum 20
Uj vezerles az megint kerdes mihez 10tol akar 200
Es akkor a serult alkatreszek...
A bontott motor is lutri ha nem probalhato padon es lemerheto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!