Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért csinálják meg úgy az...

Miért csinálják meg úgy az autókat hogy 40-el ütközök és darabokra szakad?

Figyelt kérdés
Olyan mintha direkt úgy terveznék hogy mindentől szétmennyen. És ne jöljön senki nekem azzal hogy a soför biztonsága mert nem hiszem hogy 1 roncsba ahol 100 szilánk beléd áll jobban túléled mintha csak behorpadna kicsit és még menne is az autó utána szerelő nélkül. egy 40-50-es tempóval való ütközést még bírhatnának az autók egy-két horpadással úgy hogy utánna szerelő nélkül ismegy csak nem csillog olyan szépen.

2015. jan. 25. 16:01
1 2 3 4 5 6
 31/55 A kérdező kommentje:
És a légzsák? Az hány G-t vesz le?? Ha áttörök 1 kerítésen abba tuti nem halok bele. De az autó szétmegy. Amit én nem akarok.
2015. jan. 25. 21:23
 32/55 A kérdező kommentje:
Meg különben is. Tennének előre egy nagyon erős ütközővasat ami direkt ilyen teleszkópos valamik tartanak és ha ütközök az benyomódna plusz a légszák az öv szerintem túlélném. Lehet hogy kórházba megyek de amikor kijövök ott vár az autóm. Mehetek dolgozni. Ha a kocsi szétmegy meg mehetek utcára. De legaláb nem tört el a kezem XDD.
2015. jan. 25. 21:28
 33/55 anonim ***** válasza:
91%

"szerintem túlélném"

A fizika általunk ismert törvényei szerint viszont nem.

2015. jan. 25. 21:30
 34/55 A kérdező kommentje:
Felőlem összegyűrődhet vagy nem. Mindegy csak az autó menjen! Ha az eleje összetörik az még ok. De csak addig törjön amíg az a motort (meg a hűtőt, akkut stb.) nem veszélyezteti.
2015. jan. 25. 21:35
 35/55 anonim ***** válasza:
94%

Én meg olyan sörösüveget szeretnék, amiből sosem fogy ki a sör. Mindegy, milyen színű az üveg, csak sose fogyjon ki belőle a sör.

Kettőnk között az a különbség, hogy én tudom, hogy hülyeség, amit szeretnék.

2015. jan. 25. 21:37
 36/55 A kérdező kommentje:
Nem feltétlen. Néztél csillagkaput? Tudom hogy sci-fi de azért sci-fi és nem varázslat mert van némi köze a tudományhoz.
2015. jan. 25. 21:41
 37/55 anonim ***** válasza:
91%
Kérdező te tényleg sötét vagy. Fogd már fel, hogy a fizika egy létező dolog ami ellen nem tudsz tenni semmit. Az a retkes autó nem azért gyűrődik össze, hogy utána rinyálhass és vihesd a sufnituningos haverodhoz megcsináltatni hanem azért, hogy azt a marha okos "osztályelső" agyadat és testedet ne érje olyan nagy g hatás amitől a koporsóba kerülnél. Ezt értsd meg. Az a lényeg az autónál, hogy minél biztonságosabb legyen és egy esetleges ütközésnél maximum egy karcolással szállj ki belőle de persze ez sebesség és helyzetfüggő is.
2015. jan. 25. 21:46
 38/55 anonim ***** válasza:
Néztem Ssillagkaput. Meg a Micimackót is. Egyiknek sincs köze a valósághoz - ahogy neked sincs.
2015. jan. 25. 21:52
 39/55 A kérdező kommentje:
Kifogyhatatlan sörösüveg. 1 hightech eszköz csinál sört áramból. A doboz alján meg van akku. Meg persze egy konnektorcsatlakozó. Azt cső. Most is jöttk hogy beteg vagyok. 1500 ban is felaggatták a máglyára a tudósokat mert "boszorkány". Most meg autó, repüló, computer. Most tui röhögtök azon amit mondok. És ti akartok engem pszichiátriára küldeni mint ahogy 1500-ban a tudósokat felaggatták a máglyára. 100 év múlva lesz is már ilyen. Ebben biztos vagyok.
2015. jan. 25. 22:00
 40/55 A kérdező kommentje:
És nem nem adok címet. Nem akarom hogy holnap itt áljon a házam előtt a mentőautó. Na mégsem teljesen vagyok hülye?
2015. jan. 25. 22:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!