Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tiltják ki az...

Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?

Figyelt kérdés

A kocsi nagymértékben szennyezi a levegőt, az utak miatt a zöld területeket is elveszi!

Miért nem lehet kitiltani őket, ember lakta területekről?

Több lenne a park, tudnánk sétálni, gyalog járni, futni, edzeni, anélkül, hogy a bűzt szívnánk! Nem hátráltatná a gyalogos közlekedést.

Nem lenne annyi gázolásos baleset, nem kellene a zebrán percekig álldogálnunk stb.

A gyerekeinket nyugodtan kiengedhetnênk játszani!

Miért van a kocsi út a járda mellett?

Az autókat le lehetne tenni a város szélén, kör gyürű formában, onnan ki lennének telepítve a gyalogosok!

Tovább lehetne menni villamossal, biciklivel stb.

Egy lêpés lenne az egészség felé!

Ha nyaralni menne a család, a nagyobb csomagokat rá lehetne rögzíteni bicajos utánfutóra stb. míg eljutna az autóig. Biztosan lenne rá megoldás.

Szerintetek?

2014. dec. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
Ez tuti troll.
2014. dec. 21. 16:48
 62/70 anonim ***** válasza:
Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést.
2014. dec. 21. 16:48
 63/70 Napkiraly ***** válasza:
Nem troll ez hanem belvárosi értemiségi. A körúton belül mind azt hiszi, hogy ami messze van a kétkerekűvel oda elviszi a négyeshatos. Különben is ott a világ végéig érő (értsd körút) kocsmabiciklihálózat, tehát nem értik minek autó ha az egész világ egy nagy romkocsma meg közösségi kert. És persze az a hazai termelő aki a foghíjtelken lévő közösségi kertben paradicsomot termeszt három négyzetméteren. Ezek aztán mennek biciklitemelgetni meg nem mondom a többit
2014. dec. 21. 21:36
 64/70 A kérdező kommentje:

Napkirály próbálom értelmezni amit írsz...

Sejtem melyik rétegre gondolsz, de én nem tartozom közéjük.

2014. dec. 22. 00:58
 65/70 A kérdező kommentje:

Nem kocsmázom, nem piálok, nem bulizok stb.

Nem birom a zajt és a nyüzsgêst, nagyon rossz a parkos, kertes házamból bebicajozni a belvárosba és nézni a sok prolit, ideges autóst a dugóban, szívni a bűzt stb.

De sajnos 10- 15 perc alatt oda jutok:S

2014. dec. 22. 01:03
 66/70 A kérdező kommentje:
Jó sétát és bicajozást mára mindenkinek :)
2014. dec. 22. 14:15
 67/70 A kérdező kommentje:

Én ma 10km sétáltam edzésről haza felé!

Vegyetek példát!

2014. dec. 22. 14:32
 68/70 anonim ***** válasza:
53%
Ennyi agyat nem nehéz elcipelni 10 km-en keresztül. Amúgy gratulálok, hogy vagy olyan majom, hogy 2 órát sétáltál. Képzeld, én meg tegnap voltam moziban, kocsival 10 perc alatt odaértem, gyalog meg lett volna másfél óra a 2 fokban.
2014. dec. 22. 14:49
 69/70 A kérdező kommentje:
A te hájas tested elcipeléséhez úgy látom autó kell :)
2014. dec. 23. 00:47
 70/70 anonim ***** válasza:
Bárcsak az agyad is olyan testes lenne mint az én látatlanban is hájas seggem, ugye? :D
2014. dec. 23. 10:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!