Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?
A kocsi nagymértékben szennyezi a levegőt, az utak miatt a zöld területeket is elveszi!
Miért nem lehet kitiltani őket, ember lakta területekről?
Több lenne a park, tudnánk sétálni, gyalog járni, futni, edzeni, anélkül, hogy a bűzt szívnánk! Nem hátráltatná a gyalogos közlekedést.
Nem lenne annyi gázolásos baleset, nem kellene a zebrán percekig álldogálnunk stb.
A gyerekeinket nyugodtan kiengedhetnênk játszani!
Miért van a kocsi út a járda mellett?
Az autókat le lehetne tenni a város szélén, kör gyürű formában, onnan ki lennének telepítve a gyalogosok!
Tovább lehetne menni villamossal, biciklivel stb.
Egy lêpés lenne az egészség felé!
Ha nyaralni menne a család, a nagyobb csomagokat rá lehetne rögzíteni bicajos utánfutóra stb. míg eljutna az autóig. Biztosan lenne rá megoldás.
Szerintetek?
Léteznek ma már hibrid autó, egyéb alternatív megoldások.
Ez nem kifogás, hogy mivel szállíts be:)
Igen, mig a kocsi vezetője meguszta épp bőrrel, sőt még csak meg sem karcolta ütötte magát... addig szegény barátom örül, hogy él!
Csak ennyi a külömbség...
A söfört max egy horpadás a kocsiján fogja emlékeztetni az esetre, míg a barátomat egy tolószék...
"Léteznek ma már hibrid autó, egyéb alternatív megoldások."
"Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?"
Te tényleg ennyire süsü vagy? Ezek a te szavaid!
Éjszaka lehetne beszállítás hibrid autókkal! Nappal stop!
Ha ennyire ezen lovagoltok ;)
De igazábol csak engem akarsz csőbe húzni, mert nem vagy képes mással védekezni :)
De érdekelnének a te érveid az autók mellett:)
Ha már ennyire jó ez neked így:)
Netán falun laksz?
Mert akkor cserélnünk lakást!
Szerintem nem százas a kérdező.
Éjszaka lehet rakodni, hibrid járművel. Ok. De akkor éjszakára tiltsuk ki a gyalogosokat, mert a sötétben könnyebben elütik.
Kisbarátom! te tulajdonképpen egy növény föld alatti része vagy!(gyökér)
Feltettél egy kérdést, de már kb 14578 fokos fordulatot vettél!
Már várom, hogy az űrhajózási problémáidat is belevonjad!
Konklúzió: Te olyan Pestet szeretnél, ahol a technika vívmányai jelen vannak, mindent megvehetsz, mert beviszik(lóháton, biciklivel), így nem lesz több gázolás sem (de magyar termék dögivel), de közlekedés nincs magánjelleggel. A zöldterület nő, bontások árán. Persze a törmeléket lóháton viszik ki(cirka 2 millió tonna).
Vegyél egy kötelet(segítek hóhércsomót kötni), és megoldódnak a problémáid!
Ohh való igaz, tényleg felkéne akasztanom magamat amiatt, mert környezettudatos ember vagyok!
Az ilyenekre jobb ha halál vár, mert még a végén becsödől a gyógyszeripar a túl egészséges emberek miatt.
Bocsánat, hogy felhoztam a témát kedves autósok!
Remélem eljön valamelyikötök értem és nekem jön 120- al!
Minden pênzemet neki adom és minden vagyonomat, hiszen a koporsómban már úgysem lesz szükségem rájuk.
Én kérek elnézést!
ma 23:26
az a baja ennek hogy nincs kocsija,így másnak se legyen,más is tömeg közlekedjen mint ő.
De ha nem válalkozol rá az sem baj, jelenleg úgyis bicajjal járok az autók között! Hidd el csak időkérdése mire elcsap valami vadbarom! ;)
Mert úgyis ő az erősebb... de legaláb nem kell tovább szívnom a bűzt sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!