Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem tiltják ki az...

Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?

Figyelt kérdés

A kocsi nagymértékben szennyezi a levegőt, az utak miatt a zöld területeket is elveszi!

Miért nem lehet kitiltani őket, ember lakta területekről?

Több lenne a park, tudnánk sétálni, gyalog járni, futni, edzeni, anélkül, hogy a bűzt szívnánk! Nem hátráltatná a gyalogos közlekedést.

Nem lenne annyi gázolásos baleset, nem kellene a zebrán percekig álldogálnunk stb.

A gyerekeinket nyugodtan kiengedhetnênk játszani!

Miért van a kocsi út a járda mellett?

Az autókat le lehetne tenni a város szélén, kör gyürű formában, onnan ki lennének telepítve a gyalogosok!

Tovább lehetne menni villamossal, biciklivel stb.

Egy lêpés lenne az egészség felé!

Ha nyaralni menne a család, a nagyobb csomagokat rá lehetne rögzíteni bicajos utánfutóra stb. míg eljutna az autóig. Biztosan lenne rá megoldás.

Szerintetek?

2014. dec. 19. 00:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/70 A kérdező kommentje:

Léteznek ma már hibrid autó, egyéb alternatív megoldások.

Ez nem kifogás, hogy mivel szállíts be:)

Igen, mig a kocsi vezetője meguszta épp bőrrel, sőt még csak meg sem karcolta ütötte magát... addig szegény barátom örül, hogy él!

Csak ennyi a külömbség...

A söfört max egy horpadás a kocsiján fogja emlékeztetni az esetre, míg a barátomat egy tolószék...

2014. dec. 20. 21:38
 42/70 anonim ***** válasza:
51%

"Léteznek ma már hibrid autó, egyéb alternatív megoldások."

"Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?"

Te tényleg ennyire süsü vagy? Ezek a te szavaid!

2014. dec. 20. 21:42
 43/70 A kérdező kommentje:

Éjszaka lehetne beszállítás hibrid autókkal! Nappal stop!

Ha ennyire ezen lovagoltok ;)

De igazábol csak engem akarsz csőbe húzni, mert nem vagy képes mással védekezni :)

2014. dec. 20. 21:47
 44/70 A kérdező kommentje:

De érdekelnének a te érveid az autók mellett:)

Ha már ennyire jó ez neked így:)

Netán falun laksz?

Mert akkor cserélnünk lakást!

2014. dec. 20. 21:49
 45/70 anonim ***** válasza:

Szerintem nem százas a kérdező.

Éjszaka lehet rakodni, hibrid járművel. Ok. De akkor éjszakára tiltsuk ki a gyalogosokat, mert a sötétben könnyebben elütik.

2014. dec. 20. 21:51
 46/70 anonim ***** válasza:

Kisbarátom! te tulajdonképpen egy növény föld alatti része vagy!(gyökér)

Feltettél egy kérdést, de már kb 14578 fokos fordulatot vettél!

Már várom, hogy az űrhajózási problémáidat is belevonjad!

Konklúzió: Te olyan Pestet szeretnél, ahol a technika vívmányai jelen vannak, mindent megvehetsz, mert beviszik(lóháton, biciklivel), így nem lesz több gázolás sem (de magyar termék dögivel), de közlekedés nincs magánjelleggel. A zöldterület nő, bontások árán. Persze a törmeléket lóháton viszik ki(cirka 2 millió tonna).

Vegyél egy kötelet(segítek hóhércsomót kötni), és megoldódnak a problémáid!

2014. dec. 20. 21:56
 47/70 A kérdező kommentje:

Ohh való igaz, tényleg felkéne akasztanom magamat amiatt, mert környezettudatos ember vagyok!

Az ilyenekre jobb ha halál vár, mert még a végén becsödől a gyógyszeripar a túl egészséges emberek miatt.

Bocsánat, hogy felhoztam a témát kedves autósok!

Remélem eljön valamelyikötök értem és nekem jön 120- al!

Minden pênzemet neki adom és minden vagyonomat, hiszen a koporsómban már úgysem lesz szükségem rájuk.

Én kérek elnézést!

2014. dec. 20. 23:24
 48/70 anonim ***** válasza:
Sok pénzed nem lehet, mert amikor valaki azt javasolta, hogy költözz falura, akkor nem volt miből!
2014. dec. 20. 23:26
 49/70 dirtboy ***** válasza:

ma 23:26

az a baja ennek hogy nincs kocsija,így másnak se legyen,más is tömeg közlekedjen mint ő.

2014. dec. 20. 23:31
 50/70 A kérdező kommentje:

De ha nem válalkozol rá az sem baj, jelenleg úgyis bicajjal járok az autók között! Hidd el csak időkérdése mire elcsap valami vadbarom! ;)

Mert úgyis ő az erősebb... de legaláb nem kell tovább szívnom a bűzt sem:)

2014. dec. 20. 23:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!