Miért nem tiltják ki az autókat a városokból, járdák, lakások közeléből?
A kocsi nagymértékben szennyezi a levegőt, az utak miatt a zöld területeket is elveszi!
Miért nem lehet kitiltani őket, ember lakta területekről?
Több lenne a park, tudnánk sétálni, gyalog járni, futni, edzeni, anélkül, hogy a bűzt szívnánk! Nem hátráltatná a gyalogos közlekedést.
Nem lenne annyi gázolásos baleset, nem kellene a zebrán percekig álldogálnunk stb.
A gyerekeinket nyugodtan kiengedhetnênk játszani!
Miért van a kocsi út a járda mellett?
Az autókat le lehetne tenni a város szélén, kör gyürű formában, onnan ki lennének telepítve a gyalogosok!
Tovább lehetne menni villamossal, biciklivel stb.
Egy lêpés lenne az egészség felé!
Ha nyaralni menne a család, a nagyobb csomagokat rá lehetne rögzíteni bicajos utánfutóra stb. míg eljutna az autóig. Biztosan lenne rá megoldás.
Szerintetek?
És igazam lett, már az egészségügy is szerepelt a hülyeségeid között!
Kérlek, jussunk el az űrhajózásig is!!!
Légyszi!
Akkor kérném pontokba szedve a kocsik mellett érveléseiteket!
Aki pedig kisvárosban lakik jöjjön el egy hétvégére Budapestre és utána érveljen!
Köszönöm!
Kisvárosban is lakom és Budapesten is.
Érvek:
- rohadtul nem tudnál gyalog meg tömegközlekedéssel árut szállítani a boltokba
- hatalmas adóbevétel az államnak az autókat terhelő adók és a benzinen lévő extra adó
- autó nélkül megszűnne a munkaerő, az áru és szolgáltatások ilyen mértékű gyors áramlása, kb visszakerülnénk a 20. század elejére és lefogadom, hogy minden tizedik cég élné csak túl --> kiköltözne az összes a fővárosból
Plusz infó: te nem környezettudatos vagy, hanem egyszerűen csak 13 éves. A világ legradikálisabb zöldei nem mondanak ilyen ökörségeket mint te. Sehol a világon nincs olyan város, amiből ki lennének tiltva az autók. Pont. Hollandiában sem.
Kérdező!
Retardált vagy, ezt már tisztáztuk!
Olvasd el a saját kommentjeidet, és gondold újra, hogy mit szeretnél kérdezni!
Az előttem szóló már megfogalmazta az érveket!
Mint tegnap is írtam, Hollandiában vagyok, de nem lóháton viszem be az árut, hanem kamionnal.
Már megint terelsz, de megpróbálok válaszolni nyugodt hangnemben!
1. Fatert elcsapták kocsival, én mégis kamionsofőr vagyok.
2. Vágtam már el a kezemet késsel, mégis használok kést.
3. Harapott már meg kutya(többször is), most van két kutyám otthon.
4. Ütött már meg az áram, de örülök az áram nyújtotta előnyöknek!
5. Estem már le létráról, de azért van a háztartásomban, és használom is.
Szerinted nem lesz több baleset (semmilyen jellegű), ha megszüntetjük az autózást a környezetedben?
Kérdés:
Miért ütitek el a szabályosan közlekedő biciklist és gyalogost????
(Nem egyszer sem volt ittas a söför, és jogsijuk is volt)
Tudod, csak értelmes emberrel lehet vitatkozni, ahol megpróbálnak érvelni is!
De ez neked nem megy.
Jó, nyertél! Tiltsuk ki a közlekedést, a mindent ami a környezetben van. Csak azt az egyet még légyszi magyarázd el, hogy az a kínai sz.ar amiről írsz, hogy kerülne hozzád, ha te nem lennél haszonélvezője a mai vívmányoknak?
Tehát, akkor szerinted maximálisan hellyén való az, hogy néha- néha elüss egy gyalogost, bicajost.
Csak ugye nehogy te legyél az a szerencsétlen :)
Bár minél többet ülsz kocsiban, annál kevesebb az esélye, hogy elütött gyalogos legyél.
Már kezdem érteni:)
Az áramot meg ne hasonlítsd már ide, se a kést: a sérülés ez esetben a te hibád.
Míg a kocsi esetében a söför bizony gyilkosággi kisérletet, vagy gyilkosággot hajt végre!
Nem ugyanaz. Nem mindegy, hogy én a kútba, vagy más lök bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!